sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Sprancene subtiri

Cauzele sprancenelor subtiri

Sprancenele subtiri nu mai sunt la moda inca din anii 90, iar in momentul actual femeile sunt tot mai preocuoate de aspectul impecabil al acestora. Forma spancenelor defineste intregul chip si trebuie sa se armonizeze cu trasaturile fetei. Daca observi ca sprancenele tale s-au subtiat, trebuie sa stii ca exista numeroase cauze pentru acest lucru, iar schimbarea brusca a sprancenelor poate indica starea de sanatate. Afla in acest articol care sunt cauzele subtierii sprancenelor!

...

Cum sa te pensezi corect in functie de trasaturi fetei

In primul rand, va trebui sa identifici locul din care iti incepe spranceana. Asta difera de la o persoana la alta, insa tehnica urmatoare este valabila pentru oricine. Ia un creion pentru sprancene sau un alt instrument lung si asaza in linie verticala de la coltul intern al ochiului la capatul nasului.

Foloseste un creion alb pentru a face un semn deasupra locului in care acesta trece peste spranceana. De aici ar trebui sa incepi sa pensezi. Aseaza semnul putin mai departe sau mai ...

Sprancenele naturale sunt la moda

Se poarta sprancenele naturale si groase Trenduri: A fost o vreme cand se purtau sprancenele foarte subtiri si arcuite. Din fericire a trecut. S-a dus si suprematia sprancenelor tatuate; si asta ne bucura.

Sprancenele ocupa cel mai important loc in echilibrul trasaturilor tale Ne-am intors catre natural si firesc, catre sprancene groase, fumos ingrijite. Si accentuam ideea de ingrijire, fiindca cele mai multe dintre femeile care aleg acest trend il aplica gresit.

Ti-o ...

Cum folosim uleiul de ricin si untul de cocos pentru regenerarea sprancenelor

Nu reusesti deloc sa-ti regenerezi sprancenele? Foloseste urmatoarele uleiuri si vei obtine cele mai bune rezultate. A apus de mult timp moda sprancenelor pensate excesiv si creionate puternic.

Acum, cu toate ne dorim sa avem sprancene dese care sa se apropie cat mai mult de un aspect natural.

Ce facem insa cu zonele in care firele pur si simplu se incapataneaza sa creasca?Daca nu esti adepta fardurilor de sprancene, a creioanelor sau a tatuarii, incearca sa folosesti ...

Sfaturi despre cum sa ai sprancenele perfecte

Cred ca devine aproape evident pentru toata lumea ca sprancenele mult prea pigmentate cu farduri de sprancene sau cu creionul de sprancene si cele pensate prea subtire nu mai sunt la moda. Sprancenele perfecte sunt cele cu un aspect cat mai natural, care subliniaza trasaturile fetei si nu acapareaza cu totul imaginea de ansamblu.

In acest articol iti voi da cateva sfaturi despre cum sa iti ajustezi singura sprancenele pentru a obtine o imagine perfecta.

Sfaturi pentru ...