sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Ulei de ricin

Cum cresti sprancene groase in mod natural?

Daca ti-ai pensat sprancenele in exces si acum iti doresti foarte mult sa le repari, trebuie sa tii cont de sfaturile expertilor. Acestia iti spun cum sa ai sprancene groase fara sa faci prea mult efort.

Nu pensa sprancene mai mult decat e cazul!Chiar daca iti place sa folosesti produsele cosmetice special concepute pentru sprancene, este momentul sa renunti complet la ele si sa pui mai mult accent pe sanatatea sprancenelor tale. 

Expertii ne sar in ajutor. Acestia ...

Sprancenele naturale sunt la moda

Se poarta sprancenele naturale si groase Trenduri: A fost o vreme cand se purtau sprancenele foarte subtiri si arcuite. Din fericire a trecut. S-a dus si suprematia sprancenelor tatuate; si asta ne bucura.

Sprancenele ocupa cel mai important loc in echilibrul trasaturilor tale Ne-am intors catre natural si firesc, catre sprancene groase, fumos ingrijite. Si accentuam ideea de ingrijire, fiindca cele mai multe dintre femeile care aleg acest trend il aplica gresit.

Ti-o ...

Cum regenerezi sprancenele subtiri pensate prea mult

Nu degeaba se spune adesea ca fizionomia oglindeste sufletul si trasaturile noastre de personalitate. Intotdeauna punem cel mai mult accent pe modul in care arata chipul nostru, intrucat el ne defineste, iar forma sprancenelor noastre influenteaza foarte mult luminozitatea fetei.

Metode naturale pentru regenerarea sprancenelorTocmai din acest motiv m-am gandit sa iti ofer cateva sfaturi in legatura cu recuperarea sprancenelor in urma pensarii lor excesive.

Uita de ...

Cum folosim uleiul de ricin si untul de cocos pentru regenerarea sprancenelor

Nu reusesti deloc sa-ti regenerezi sprancenele? Foloseste urmatoarele uleiuri si vei obtine cele mai bune rezultate. A apus de mult timp moda sprancenelor pensate excesiv si creionate puternic.

Acum, cu toate ne dorim sa avem sprancene dese care sa se apropie cat mai mult de un aspect natural.

Ce facem insa cu zonele in care firele pur si simplu se incapataneaza sa creasca?Daca nu esti adepta fardurilor de sprancene, a creioanelor sau a tatuarii, incearca sa folosesti ...