sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Poze sprancene

In aceasta sectiune iti vom prezenta formele pe care le pot lua atat sprancenele corect conturate, cat si cele cu o forma gresita sau un model nepotrivit trasaturilor. De asemenea, vom analiza si sprancenele vedetelor. Vom selectiona cele mai relevante modele pentru a le gasi aspectele pozitive si negative.

Anastasia Soare, regina sprancenelor vorbeste despre sprancenele vedetelor

Anastasia Soare, cunoscuta drept "Regina Sprancenelor" a emigrat din Romania si a revolutionat conceptul estetic al vedetelor de la Hollywood pe care le-a convins sa renunte la sprancenele naturale. Iata povestea ei, pe scurt, prin propriile cuvinte.

Poze cu cele mai frumoase sprancene ale vedetelorSprancenele reprezinta punctul central in universul frumusetii iar diferenta dintre sprancenele naturale si cele imbunatatite este usor vizibila.

Din acest motiv, de cand au ...

Poze relevante cu tatuajul pentru sprancene

Chiar daca nu ai sprancene stufoase, tot poti sa le corectezi pentru a le da forma dorita. Daca te-ai saturat sa tot apelezi la kiturile pentru sprancene, la fardurile pudra, la creioanele pentru sprancene sau la gelurile waterproof, atunci eu zic ca tatuajul pentru sprancene poate fi o optiune destul de buna.

Ai grija insa sa alegi un salon de tatuaj cu renume bun pentru ca banuiesc ca ai vazut si tu ce tragedii pot iesi din mainile unor cosmeticiene nepricepute. Un model ales ...

Forma fetei si modelele pentru pensarea sprancenelor

Un aspect placut al fetei este determinat si de forma si dimensiunea sprancenelor, pe care orice femeie si le doreste cat mai frumos arcuite si totodata aflate in armonie cu forma fetei.

Pentru a obtine un aspect impecabil al sprancenelor, ai doua optiuni: ceara si penseta. In timp ce prima varianta este mai putin dureroasa, ea este, in acelasi timp, mai dificil de realizat la domiciliu. Pensatul implica mai mult control asupra formei, deoarece smulgi cate un singur fir pe rand.
...

Modele de sprancene in functie de forma fetei

Sprancenele sunt un element fundamental, care influenteaza major trasaturile fetei. De aceea este important sa stii care dintre variatele modele de sprancene te avantajeaza si iti scot in evidenta cel mai bine fizionomia.

Poti alege sa lasi expertii cosmeticieni sa se ocupe de sprancenele tale cu un tatuaj pentru sprancene sau chiar medicii sa iti faca un implant de par in sprancene.

Cum sa iti pensezi sprancenele in functie de forma fetei?Daca vrei sa te ocupi tu ...

Poze cu sprancenele vedetelor bine sau prost pensate

Cu ajutorul specialistei in materie de sprancene, Anastasia Soare, am inteles si noi poate mai bine ce inseamna sa ai niste sprancene frumoase si corect conturate.

Concluzia cosmeticienei este ca vedetele din Romania au tendinta de a-si subtia prea mult sprancenele. Dupa cum probabil stii, sprancenele subtiri nu mai sunt de mult la moda.

Cat de bine sunt pensate sprancenele vedetelor din Romania?Sa vedem ce spune specialista despre forma sprancenelor vedetelor. ...

Pensatul sprancenelor in functie de forma fetei

Pentru ce femeie nu este important aspectul fizic? De aceea, fiecare dintre noi isi doreste sa cunoasca toate trucurile din domeniul frumusetii pentru a se simti increzatoare si bine in propria piele.

Unul dintre aspectele fizice de care va trebui sa tii cont este forma pensatului sprancenelor.

Alegerea pensetei bune pentru conturarea sprancenelorAi mare grija la alegerea unei pensete. Daca nu este de calitate, iti poate rupe firele de par, ceea ce va arata inestetic ...