sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Poze relevante cu tatuajul pentru sprancene

Chiar daca nu ai sprancene stufoase, tot poti sa le corectezi pentru a le da forma dorita. Daca te-ai saturat sa tot apelezi la kiturile pentru sprancene, la fardurile pudra, la creioanele pentru sprancene sau la gelurile waterproof, atunci eu zic ca tatuajul pentru sprancene poate fi o optiune destul de buna.

Ai grija insa sa alegi un salon de tatuaj cu renume bun pentru ca banuiesc ca ai vazut si tu ce tragedii pot iesi din mainile unor cosmeticiene nepricepute. Un model ales gresit poate sa-ti accentueze anumite defecte, sa creeze un aspect fals sau total nepotrivit trasaturilor tale. Modelul de sprancene perfect pentru tine este acela care iti lumineaza fata, iti puncteaza calitatile si iti scoate in evidenta ochii.

A fi bine informata in legatura cu ce te avantajeaza este mereu un atu, avand in vedere ca tu te vei consulta cu cosmeticiana inainte de a-ti face tatuajul de sprancene.

Pasi pentru tatuajul de sprancene

In principiu te vei lasa pe mana specialistului. Primul pas in tatuarea spancenelor este definirea formei acestora. Larry ii deseneaza intai spancenele cu un creion in functie de forma fetei, culoarea ochilor si a parului. Apoi urmeaza pensatul. Odata definita forma si facuta corectura cu creionul, Larry pregateste acul pentru tatuaj.Vopseaua este aleasa si ea cu atentie pentru ca tatuajul se face pe sub spanceana naturala. Dupa ce anestezicul si-a facut efectul, spancenele au inceput sa fie tatuate fir cu fir. In numai o ora tatuajul sprancenelor va fi gata si emotiile oricarei cliente sunt absolut justificate.

Diferenta se vede, iar rezultatul arata natural. Spancenele decolorate, cu goluri si si fara forma pot fi acum definite. Fata pare mai luminoasa, iar clienta va arata mai tanara cu 10 ani in urma tatuajului pentru sprancene.Urmatorul pas, pentru ingrijirea tatuajului pentru sprancene va fi de a se da cu o crema grasa pe sprancene timp de o saptamana si peste o luna de la primul tatuaj sa mearga la retus.Un astfel de tatuaj pentru sprancene poate costa 800 de lei, dar daca este facut corect, pentru complimentarea trasaturilor fetei, merita din plin.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Sprancene tatuate pro si contra: ce ...

Inainte de a decide sa treci prin procedura de tatuare a sprancenelor este normal sa iti doresti sa afli toate informatiile despre aceasta. Totusi tatuajul sprancenelor face parte din categoria ...

Tatuarea sprancenelor intinereste si ...

Din fericire pentru noi, tatuare sprancenelor nu necesita o interventie atat de complicata pentru a fi necesara implicarea unui medic, la fel ca in cazul operatiilor de chirurgie plastica. Tatuarea ...

Tatuajul sprancenelor - unde poti face, ...

Desi exista multe saloane care pun la dispozitie clientelor aceasta procedura, indicat este sa te interesezi de un loc profesionist si sigur in care sa se desfasoare procedura de tatuare a ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?