sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Consultatie online gratuita

Vrei să ştii ce implică şi cât costă un implant de sprâncene?

În prezent, datorită tehnologiei FUE (folosită cu succes de peste 10 ani şi în implantul de păr), avem la dispoziţie o alternativă naturală, fără riscuri şi cu rezultate permanente pentru a da forma dorită sprâncenelor. Foarte multe persoane publice dar nu numai, apelează cu succes la implantul de sprâncene, pentru a scăpa de imaginea artificială a sprâncenelor tatuate sau pentru a îmbogăţi / îndesi firele de păr dintr-o sprânceană pensată excesiv.

Ce înseamnă tehnologia FUE? Simplu, firele de păr sunt extrase unul câte unul din zona donatoare (zone cu păr foarte bun şi foliculi foarte rezistenţi) şi implantate în zona primitoare (zona cu probleme). Intervenţia durează maxim o oră pentru 100-200 fire de păr implantate iar procentul de supravieţuire al firelor de păr reimplanatate este enorm (peste 90%, garantat)!

Consultație online gratuită:

În funcţie de fiecare persoană, numărul de fire de păr implantate şi complexitatea intervenţiei pot varia. Completează formularul de mai jos şi un medic specialist îţi va explica paşii şi costurile în cazul tău:

Informații generale

Fotografiile tale

Orice consultație, fie ea și online, implică analiza vizuală a subiectului.

Atașează 2-3 poze din față / profil pentru a primi un raăpuns cât mai corect și avizat.

Date de contact

Notă: Această consultație este gratuită! Completarea formularului nu implică nicio obligație din partea pacientului. Medicul specialist îți va răspunde în cel mai scurt timp, cu detalii despre intervenția necesară și oferta de preț aferentă.