sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Sprancene barbati

In ultimii ani am observat cum barbatii au inceput sa depuna tot mai multe eforturi pentru a arata cat mai bine, iar asta include in ritual si modelarea sprancenelor. Cum este un domeniu relativ nou intrat in arsenalul masculin de ingrijire, noi va oferim informatiile necesare obtinerii unui rezultat natural si extrem de satisfactor.

Cum trebuie sa isi ingrijeasca un barbat sprancenele?

Chiar daca pensatul poate fi asociat cu feminitatea, acesta este de fapt o forma de ingrijire personala pentru barbatii care au un exces in aceasta zona si un aspect neingrijit al sprancenelor. Barbatii ar trebui sa apeleze la pensat daca se confrunta cu fire rebele, lungi, cu sprancene stufoase sau impreunate. Sprancenele sunt cele care iti ofera expresie si sunt cele care imbunatatesc intreaga fizionomie, iar de aceea ar trebui sa te preocupe aspectul lor. Afla in acest articol cum poti ...

Laminarea sprancenelor

Multe femei se confrunta cu sprancene neascultatore care parca orice le-ai face nu arata cum trebuie. Firele rebele sunt greu de stapanit, ies din forma si arata inestetic. Exista o solutie pentru aceasta problema, pentru a transforma sprancenele subtiri, rare sau neascultatoare in sprancenele perfecte. Laminarea este o procedura inovatoare care transforma sprancenele, le fixeaza timp indelungat in forma dorita si poate sa te ajute sa obti sprancene mai pline si groase.

In ce ...

5 metode pentru cresterea parului sprancenelor

Indiferent de cauzele care au dus la aparitia acestui inconvenint, firul de par din sprancene are cea mai lenta crestere, de numai 0,16 mm pe zi. Daca sprancenele au devenit o problema din cauza epilatului electric, este necesar sa te inarmezi cu multa rabdare, dar si sa oferi corpului si sprancenelor tale niste binemeritat ajutor.

5 sfaturi ca sa ai din nou spranceneAtunci cand noul tau look implica sprancene mai groase si nu stii cum sa le grabesti cresterea, pune in aplicare.
...

Cum sa-ti conturezi sprancenele daca esti barbat?

Barbatii pensati nu mai sunt chiar o raritate. Desi multi inca mai considera ca pensarea sprancenelor ar trebui sa ramana o activitate a femeilor si raman indiferenti la acest aspect fizic, parca tot mai multi barbati incep sa imbratiseze ideea de a da o alta forma sprancenelor.

Prima categorie de barbati pe care I-am observat ca acorda atentie pensatului sprancenelor a fost cea a fotomodelelor. Era firesc ca lumea modei sa promoveze mai mult acest trend si in randul sexului ...

Cum te pensezi ca barbat?

Nu exagera cu pensarea sprancenelor daca esti barbat (bine, nici daca esti femeie). Iti doresti sa arate cat mai natural, deci incearca sa pastrezi forma lor initiala. In prima parte a articolelor despre pensarea sprancenelor am mentionat obiectele de care ai nevoie pentru a te pensa daca este barbat.

Conturarea sprancenelor unui barbatSe aplica spirtul pe discheta demachianta dupa care se dezinfecteaza sprancenele. In cazul sprancenelor unite trebuie sa pensezi spatiul dintre ele ...

Cum se penseaza barbatii?

Daca te incadrezi in categoria celor care apreciaza stilul sprancenelor actorului Mircea Albulescu, atunci e clar ca urmaresti trendurile actuale in materie de pensat al sprancenelor pentru barbati. Nimeni nu le critica, numai ca in ziua de azi curentul metrosexualilor prinde din ce in ce mai mult teren, iar conturarea sprancenelor barbatilor intra in normal.

Barbatii la salonul de infrumusetare pentru pensatul sprancenelorFie ca le e frica sau nu de penseta, unii barbati au nevoie ...