sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Cum te pensezi ca barbat?

Nu exagera cu pensarea sprancenelor daca esti barbat (bine, nici daca esti femeie). Iti doresti sa arate cat mai natural, deci incearca sa pastrezi forma lor initiala. In prima parte a articolelor despre pensarea sprancenelor am mentionat obiectele de care ai nevoie pentru a te pensa daca este barbat.

Conturarea sprancenelor unui barbat

Se aplica spirtul pe discheta demachianta dupa care se dezinfecteaza sprancenele. In cazul sprancenelor unite trebuie sa pensezi spatiul dintre ele intr-un mod egal. Apoi incearca sa indepartezi firele crescute haotic din partea inferioara a sprancenei.

Cum te pensezi ca barbat?

Dupa ce ai terminat cu baza sprancenei poti sa indepartezi firele nedorite din partea superioara. intre timp foloseste discheta demachianta care este imbibata in spirt. Astfel nu vei risca sa te infectezi, iar firele de par deja pensate se vor indeparta mai usor.

Daca vrei, poti folosi pieptanul special pentru sprancene in cazul in care doresti sa le tai cu ajutorul forfecutei. De asemenea periuta te ajuta de indepartezi firele taiate.

Spre binele tau nu incerca sa folosesti masina de taiat barba sau ceva identic deoarece rezultatele nu vor fi asteptarilor tale. Vei avea niste sprancene taiate haotic, neuniforme si din pacate va trebui sa mai astepti sa-ti revina la forma initiala pentru a le da ingrijirea potrivita lor.

Formele sprancenelor pot fi : rotunde, arcuite, drepte Cel mai usor este sa incepi cu firele de par dintre sprancene, tragandu-le unul cate unul avand grija sa nu intri in inceputurile sprancenelor. Iti vei face o idee ce rabdare trebuie sa ai, ce durere trebuie sa induri si cam cum merge treaba. Urmareste unde este localizata radacina firului de par, dupa asta iti dai seama daca trebuie pensat sau nu.

Pensatul sprancenelor groase ale barbatilor

Daca radacina este intr-o zona potrivita, atunci trebuie doar tuns varful. Urmatoarea faza este sa treci la pensatul firelor care sunt in plus deasupra sprancenelor.

Ai foarte mare grija sa urmaresti un contur frumos, drept. Incearca sa nu lasi damburi ca si cum ai fi decupat sprancenele cu o foarfeca tocita. Dupa ce termini, daca ti se par prea groase, sau este una mai groasa decat alta, atunci urmarind conturul deja facut pensezi in linie cate-un fir de par.

Ai grija sa nu exagerezi cu subtierea sprancenelor fiindca nu o sa arate bine, si pana cresc la loc dureaza. Prin pensarea corecta a sprancenelor se dobandeste luminozitate, ingrijire si un respect fata de sine.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Cum se penseaza barbatii?

Daca te incadrezi in categoria celor care apreciaza stilul sprancenelor actorului Mircea Albulescu, atunci e clar ca urmaresti trendurile actuale in materie de pensat al sprancenelor pentru barbati. ...

Cum sa-ti conturezi sprancenele daca esti ...

Barbatii pensati nu mai sunt chiar o raritate. Desi multi inca mai considera ca pensarea sprancenelor ar trebui sa ramana o activitate a femeilor si raman indiferenti la acest aspect fizic, parca tot ...

5 metode pentru cresterea parului ...

Indiferent de cauzele care au dus la aparitia acestui inconvenint, firul de par din sprancene are cea mai lenta crestere, de numai 0,16 mm pe zi. Daca sprancenele au devenit o problema din cauza ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?