sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Poze cu sprancenele vedetelor bine sau prost pensate

Cu ajutorul specialistei in materie de sprancene, Anastasia Soare, am inteles si noi poate mai bine ce inseamna sa ai niste sprancene frumoase si corect conturate.

Concluzia cosmeticienei este ca vedetele din Romania au tendinta de a-si subtia prea mult sprancenele. Dupa cum probabil stii, sprancenele subtiri nu mai sunt de mult la moda.

Cat de bine sunt pensate sprancenele vedetelor din Romania?

Sa vedem ce spune specialista despre forma sprancenelor vedetelor. Concluzia generala a fost ca romancele au tendinta de a-si subtia prea mult sprancenele, in conditiile in care, daca ar face contrariul, le-ar pune mai bine in evidenta ochii frumosi.

Vedete corect pensate

  1. Antonia: “Antonia imi place foarte mult. Am admirat ca-si pastreaza varsta, nu incearca sa para mai in varsta, nu-si subtiaza sprancenele. E un exemplu”.
  2. Andreea Banica: “Are ochi foarte frumosi, sprancenele ar trebui sa fie mai groase si mai arcuite. Ea este oricum o fata foarte frumoasa”.
  3. Elena Basescu: “Are nevoie de sprancene mai groase. Daca le-ar lasa mai groase, i-ar scoate si mai bine in evidenta calitatile”
  4. Andreea Balan: Anastasia Soare, specialista in materie de sprancene sustine ca vedeta nu a nimerit stilul adecvat de sprancene “Are nevoie de sprancene mai groase. daca le-ar lasa mai groase i-ar scoate si mai bine in evidenta calitatile”.
  5. Rona Hartner: „Sprancenele mai groase o prind foarte bine. Primeste felicitarile mele!”
  6. Monica Gabor: „A fost la salonul meu din Beverly Hills unde i-am schimbat look-ul. A acceptat pentru prima data sa ii taiem si sa ii aranjam parul. Atunci, dupa ce am sfatuit-o sa isi lase sprancenele sa creasca mai mult, i-am dat o forma care i-au dezvaluit si mai mult frumusetea”.

Vedete prost pensate din Romania conform Anastasiei Soare

Nu este pentru prima data cand Anastasia Soare critica modul in care se penseaza vedetele din Romania. Recent, ea a discutat si despre urmatoarele cazuri:

  1. Adriana Bahmuteanu: „Par prea trase cu creionul. Daca le-ar trasa putin mai delicat, si-ar putea pune în evidenta frumusetea. Este o femeie foarte frumoase, nu are nevoie de asa mult negru. Cand te uti la dumneaei privirea este atrasa in special de sprancene”.
  2. Raluca si Denisa Tanase (Bambi): „As vrea sa le vad cu sprancenele mult mai groase. Au ochii mai si buzele groase si nu exista un echilibru cu sprancenele lor”.
  3. Oana Lis: „Nu prea are sprancene doamna. Sau nu le vad eu. Deci categoric ceva este gresit”.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Pensatul sprancenelor in functie de forma ...

Pentru ce femeie nu este important aspectul fizic? De aceea, fiecare dintre noi isi doreste sa cunoasca toate trucurile din domeniul frumusetii pentru a se simti increzatoare si bine in propria piele. ...

Anastasia Soare, regina sprancenelor ...

Anastasia Soare, cunoscuta drept "Regina Sprancenelor" a emigrat din Romania si a revolutionat conceptul estetic al vedetelor de la Hollywood pe care le-a convins sa renunte la sprancenele naturale. ...

Modele de sprancene in functie de forma ...

Sprancenele sunt un element fundamental, care influenteaza major trasaturile fetei. De aceea este important sa stii care dintre variatele modele de sprancene te avantajeaza si iti scot in evidenta cel ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?