sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Forma fetei si modelele pentru pensarea sprancenelor

Un aspect placut al fetei este determinat si de forma si dimensiunea sprancenelor, pe care orice femeie si le doreste cat mai frumos arcuite si totodata aflate in armonie cu forma fetei.

Pentru a obtine un aspect impecabil al sprancenelor, ai doua optiuni: ceara si penseta. In timp ce prima varianta este mai putin dureroasa, ea este, in acelasi timp, mai dificil de realizat la domiciliu. Pensatul implica mai mult control asupra formei, deoarece smulgi cate un singur fir pe rand.

Conturarea sprancenelor in functie de forma fetei

Exista cinci forme de baza ale sprancenelor care iti pot modifica sau accentua caracteristicile fetei. Alegerea potrivita pentru tine se poate realiza in functie de forma fetei tale si este foarte importanta, deoarece arcuirea gresita a sprancenelor ti-ar putea crea un aspect dizgratios.

De exemplu, sprancenele prea arcuite vor face o fata rotunda sa para mai ovala si una lunga sa para diforma.

1. Fata ovalaEste o forma echilibrata, careia i se potriveste in general aproape orice. Din acest motiv forma ovala a fetei este considerata ideala.

Dintre principalele modele de sprancene poti alege ce doresti, insa incearca sa eviti sprancenele ascutite, deoarece pot diminua proportiile perefecte ale chipului.

2. Fata patrataPentru a face ca linia mandibulei sa devina mai feminina si mai delicata, este recomandat sa-ti pensezi sprancenele in forma arcuita sau curbata.

Evita forma rotunda, pentru a nu scoate in evidenta linia mandibulei.

3. Fata rotundaFata rotunda necesita alungire, asa ca merge de minune cu sprancene ascutite sau arcuite. In nici un caz nu iti pensa sprancenele in forma rotunda sau curbata, deoarece acest lucru iti va rotunji si mai tare trasaturile si nu este cazul sa adaugi volum.

4. Fata in forma de inimaTi se potrivesc sprancenele rotunde, care sa puncteze frumos obrajii. Evita in totalitate sprancenele plate, care nu sunt in armonie cu forma chipului.

5. Fata alungitaModelul de sprancene plat face minuni in cazul tau, deoarece iti diminueaza vizual lungimea fetei si echilibreaza trasaturile. Spune un NU convins sprancenelor ascutite sau arcuite.

6. Fata in forma de diamantO forma de sprancene arcuita va reduce din latimea fetei tale, iar o forma rotunda iti va indulci trasaturile. Nu incerca forma plata sau ascutita.

Tabel cu formele fetei si forma sprancenelor potrivita fetei tale

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Pensatul sprancenelor in functie de forma ...

Pentru ce femeie nu este important aspectul fizic? De aceea, fiecare dintre noi isi doreste sa cunoasca toate trucurile din domeniul frumusetii pentru a se simti increzatoare si bine in propria piele. ...

Poze cu sprancenele vedetelor bine sau ...

Cu ajutorul specialistei in materie de sprancene, Anastasia Soare, am inteles si noi poate mai bine ce inseamna sa ai niste sprancene frumoase si corect conturate. Concluzia cosmeticienei este ca ...

Anastasia Soare, regina sprancenelor ...

Anastasia Soare, cunoscuta drept "Regina Sprancenelor" a emigrat din Romania si a revolutionat conceptul estetic al vedetelor de la Hollywood pe care le-a convins sa renunte la sprancenele naturale. ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?