sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Sprancenele naturale sunt la moda

Se poarta sprancenele naturale si groase Trenduri: A fost o vreme cand se purtau sprancenele foarte subtiri si arcuite. Din fericire a trecut. S-a dus si suprematia sprancenelor tatuate; si asta ne bucura.

Sprancenele ocupa cel mai important loc in echilibrul trasaturilor tale Ne-am intors catre natural si firesc, catre sprancene groase, fumos ingrijite. Si accentuam ideea de ingrijire, fiindca cele mai multe dintre femeile care aleg acest trend il aplica gresit.

Ti-o mai aduci aminte pe Madonna in tinerete? Iti placeau sprancenele ei exagerat de subtiri? Sper ca nu! Daca da, afla ca sprancenele prea pensate nu mai sunt la moda!

In sezonul acestui an, trendurile in materie de sprancene sunt destul de clare: specialistii pun accent pe o linie curata, bine definita, eleganta a sprancenelor.

Cum obtii cele mai frumoase si naturale sprancene?

In numai 3 pasi simpli poti obtine idealul de sprancene. Inveti sa iti conturezi in mod natural sprancenele cu numai cateva idei.

  • 1. Pregatirea sprancenelor

Lasa-ti sprancenele sa creasca si ai rabdare. Chiar daca esti pensata foarte subtire, in maxim 2 luni vei ajunge la forma lor naturala. Ingrijeste-le cu ulei de ricin pentru a le accelera cresterea. Si abtine-te cand simti ca nu mai suporti firele crescute inestetic. Curand vei scapa de ele.

  • 2. Forma sprancenelor

Mergi la un specialist care le va ajuta sa-si recapete linia, pensand doar acolo unde trebuie, fara sa le ia din grosime. Nu face asta acasa! Le poti ingriji ulterior de una singura, dar forma, daca vrei sprancene perfecte, trebuie sa le-o dea cineva care stie cum sa le aranjeze in acord cu trasaturile tale.

  • 3. Intretinerea si machiajul sprancenelor

Kit pentru intretinerea sprancenelor: Ca sa intretii sprancenele, ai nevoie de o penseta, o forfecuta bine ascutita, o perie, un creion si un fixator.

Cum intretii sprancenele? Penseaza firele rebele care cresc in afara liniei trasate la salon. Periaza sprancenele din timp in timp in sus si tunde firele care cresc prea lungi. Foloseste creion pentru sprancene sau fard in nuanta lor, pentru a le defini zilnic. Puncteaza-l discret printre fire, astfel incat sa aiba un aspect natural. La final, fixeaza-le cu un creion special sau o ceara fixatoare.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Cum folosim uleiul de ricin si untul de ...

Nu reusesti deloc sa-ti regenerezi sprancenele? Foloseste urmatoarele uleiuri si vei obtine cele mai bune rezultate. A apus de mult timp moda sprancenelor pensate excesiv si creionate ...

Cum regenerezi sprancenele subtiri pensate ...

Nu degeaba se spune adesea ca fizionomia oglindeste sufletul si trasaturile noastre de personalitate. Intotdeauna punem cel mai mult accent pe modul in care arata chipul nostru, intrucat el ne ...

Cum sa te pensezi corect in functie de ...

In primul rand, va trebui sa identifici locul din care iti incepe spranceana. Asta difera de la o persoana la alta, insa tehnica urmatoare este valabila pentru oricine. Ia un creion pentru sprancene ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?