sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Cum sa te pensezi corect in functie de trasaturi fetei

In primul rand, va trebui sa identifici locul din care iti incepe spranceana. Asta difera de la o persoana la alta, insa tehnica urmatoare este valabila pentru oricine. Ia un creion pentru sprancene sau un alt instrument lung si asaza in linie verticala de la coltul intern al ochiului la capatul nasului.

Foloseste un creion alb pentru a face un semn deasupra locului in care acesta trece peste spranceana. De aici ar trebui sa incepi sa pensezi. Aseaza semnul putin mai departe sau mai aproape.

Cum identifici cum sa te pensezi?

Aceasta tehnica iti va arata exact locul din care spranceana ta ar trebui sa inceapa, insa preferintele personale pot varia. Asigura-te in principal ca folosesti un instrument subtire, ceva gros iti va strica planul de construire a sprancenei.

Mai tarziu identifica unde este amplasata arcada sprancenei. Sprancenele frumos arcuite in jurul ochilor pot face diferenta imaginii tale. Ia acelasi instrument si liniaza coltul exterior al sprancenei cu cel exterior al nasului si cel exterior al irisului. Marcheaza locul in care ar trebui sa fie arcul si repeta si pentru cealalta spranceana.

Urmeaza apoi urmatorii pasi:

  1. Aafla unde trebuie sa se termine spranceana. De aceasta data asaza instrumentul de la coltul exterior al nasului la cel exterior al ochiului. Marcheaza locul in care acesta cade pe spranceana ta. Aici ar trebui sa se termine spranceana.
  2. Afla grosimea potrivita a sprancenelor in functie de forma fetei– totul depinde de forma fetei si a stilului ales. Poate ca te gandesti la o anumita grosime cand incepi sa pensezi, asa ca vei evita sa pensezi prea mult sau prea putin.
  3. Daca ai ochii prea mari, ii poti corecta prin echilibrarea sprancenelor, facandu-le mai groase. Daca ai ochii mici, echilibreaza-i cu sprancene mai subtiri.
  4. Identifica spatiul dintre sprancene si ochi – daca sprancenele sunt asezate sus pe frunte, trebuie sa alegi sprancene mai groase pentru a-ti incadra armonios chipul, insa daca ai sprancene joase, apropiate mult de ochi, alege sprancenele mai subtiri, astfel incat sa nu se lase greoaie pe ochi.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Cum folosim uleiul de ricin si untul de ...

Nu reusesti deloc sa-ti regenerezi sprancenele? Foloseste urmatoarele uleiuri si vei obtine cele mai bune rezultate. A apus de mult timp moda sprancenelor pensate excesiv si creionate ...

Sprancenele naturale sunt la moda

Se poarta sprancenele naturale si groase Trenduri: A fost o vreme cand se purtau sprancenele foarte subtiri si arcuite. Din fericire a trecut. S-a dus si suprematia sprancenelor tatuate; si asta ne ...

Cel mai bun salon de pensat din Bucuresti

Cate dintre noi nu avem o obsesie cu sprancenele? Este totusi firesc avand in vedere ca o pereche de sprancene frumos conturate pot schimba complet aspectul nostru total. Plus ca daca stam sa ne ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?