sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Cel mai bun salon de pensat din Bucuresti

Cate dintre noi nu avem o obsesie cu sprancenele? Este totusi firesc avand in vedere ca o pereche de sprancene frumos conturate pot schimba complet aspectul nostru total. Plus ca daca stam sa ne gandim bine, pensatul sprancenelor la salon este o procedura accesibila, iar pensatul acasa este si el la indemana. Deci putem avea parte de o schimbare de look ieftina si rapida.

Problema este ca multe dintre noi nu prea ne descurcam cu pensatul si, daca nu suntem norocoase sa ne creasca parul sprancenelor stufos si repede, atunci nici nu ne permitem sa experimentam prea mult.

Cele mai bune saloane de pensat din Bucuresti

Sa analizam putin experientele pe care le-au declarat anumite doamne si domnisoare pe la diverse saloane de pensat.

1. Salon pensat Anastasia Beverly Hills

Salonul Anastasiei Soare e un salon la care pretul pensatului este ceva mai crescut insa daca iti doresti o schimbare cu adevarat spectaculoasa, atunci clar trebuie sa te prezinti aici. Pensatul de la saloanele Anastasia Soare este standard, fara prea multe variabile. Ti se da forma dupa un sablon, esti epilata cu ceara in jur si finisata cu penseta.

Rezultatul este unul excelent – o forma naturala a sprancenelor, foarte placuta, care rezista in timp.

2. Ella Style salon

La salonul Ella Style se pare ca specialista poate face minuni indiferent de stadiul in care sunt sprancenele tale – in sensul ca oricat de teribil de subtiri ar fi sprancenele tale, tot poate scoate o forma interesanta din sprancenele tale. Am citit multe declaratii ale multor doamne si domnisoare extrem de multumite de serviciile acestui salon pentru pensat.

Singura problema la salonul de pensat ar fi ca daca esti genul careia ii cresc sprancenele foarte rapid, atunci risti sa trebuiasca sa te duci foarte pe la salon intrucat ea respecta numai forma naturala a sprancenelor.

3. IBrows by Darius Stanese

Din nou vorbim despre un salon pentru pensat la care vei obtine o forma extrem de naturala a sprancenelor. Darius, specialistul in conturarea si pensatul sprancenelor este foarte atent si migalos (deci inarmati-va si cu niste rabdare) si respecta forma naturala a sprancenei. Tocmai de aceea nu veti vedea vreo schimbare majora in urma pensatului ci un aspect curat, ingrijit, elegant.

4. Make up your mind by Maria Pauna

Salonul Mariei Pauna este unul extrem de laudat numai ca am auzit si citit ca nu ar fi ceva atat de mirific precum declaratiile oficiale ne fac sa credem. Nu se poate spune ca pensatul nu ar fi de calitate, dar colaborarea cu clientul este mai scazuta si aspectul poate nu iese de fiecare data atat de natural din mainile specialistei in sprancene.

5. The Lash Loft

The Lash Loft are un cont de Instagram destul de puternic si atragator. Este totusi un salon la care se practica drept specializare aplicarea genelor false deci poate nu este chiar ceva pe gustul tuturor. Totusi, pensatul intra si el in program si se pare ca este chiar de o calitate inalta.

Pretul este accesibil si este si amplasat intr-o zona frumoasa centrala, aproape de Dorobanti.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Trucuri pentru pensarea si colorarea ...

Nu cred ca ar mai trebui sa ne indoim ca o pereche de sprancene frumos conturate si pensate ne modifica intreaga fizionomie, in bine sau in rau. Profesionistii stiu foarte bine asta, asa ca au inceput ...

Ce trebuie sa stii despre tatuajul ...

Procedura de tatuare a sprancenelor se recomanda ca solutie salvatoare in cazul in care suferi foarte mult din cauza aspectului inestetic ale sprancenelor. Sprancenele iti pot afecta dramatic ...

Tehnici pentru conturarea perfecta a ...

Probabil ca intelegi perfect cat de greu este uneori sa fii femeie. Pe langa a avea o multime de lucruri pe care vrem (sau chiar trebuie) sa le facem pentru aspectul nostru, ne mai si plictisim repede ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?