sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Ce trebuie sa stii despre tatuajul sprancenelor fir cu fir

Procedura de tatuare a sprancenelor se recomanda ca solutie salvatoare in cazul in care suferi foarte mult din cauza aspectului inestetic ale sprancenelor. Sprancenele iti pot afecta dramatic trasaturile fetei.

Exista doua tipuri de tatuaj pentru sprancene: pigmentarea fir cu fir sau conturul plin.

Daca ceea ce tu cauti este un aspect mai natural al sprancenelor, tatuarea fir cu fir este ceea ce cauti. Firele de par naturale nu sunt rase sau pensate total, raman fix acolo unde le-ai lasat :)

Printre sprancenele naturale se vor introduce prin tatuare fire care imita parului, fiind astfel umplute golurile inestetice. Dupa, tot prin pigmentare se realizeaza un fond mai deschis la culoare pe toata suprafata sprancenelor.

De la bun inceput trebuie sa retii ca e necesar sa te duci la un salon bun pentru tatuarea sprancenelor.

Cand merita sa iti faci un tatuaj al sprancenelor?

Procedura de tatuare a sprancenelor poate deveni o optiune buna pentru tine in urmatoarele situatii:

  • sprancenele sunt prea rare sau prea scurte
  • sprancenele tale au o forma inestetica
  • sprancenele sunt inegale sau prezinta goluri
  • ti-ai pierdut sprancenele in urma unor probleme de sanatate sau a unui accident
  • sprancenele nu sunt foarte vizibile
  • sprancenele tale au fost afectate de semne sau cicatrici (de regula survenite in urma purtarii de pierce in sprancene).

Etape ale tatuajului pentru sprancene

In prima faza iti vor fi pensate sprancenele si apoi se va stabili forma sprancenelor in functie de care acestea vor fi tatuate. Tot procesul este destul de laborios, va trebui sa fie realizate cu multa rabdare si calm, fiind verificate permanent.

Specialista in tatuarea sprancenelor permanent va desena cu un creion si va sterge pana va ajunge la forma aleasa atat de ea, cat si de tine. Forma sprancenelor va fi aleasa milimetric, rigla fiind un instrument nelipsit din dotarea celei care iti face tatuajul sprancenelor.

Dupa aceasta etapa incepe tatuarea in sine a sprancenelor. Va fi marcata prin tatuare linia sprancenei, apoi va fi aplicata o crema cu rol anestezic pe care va trebui sa o tii cam 15 minute. Dupa ce vor trece acele 15 minute incepe procedura efectiva. Nu se pune problema sa simti durere la inceput insa dupa ce trece efectul anesteziei vei simti un disconfort destul de mare. Normal ca totul depinde si de rezistenta fiecaruia la durere.

Sfaturi pentru tatuarea sprancenelor:

  1. timp de trei saptamani va trebui sa eviti solarul, statul la plaja si sauna
  2. tot in pauza de expunere la soare si caldura dupa tatuajul sprancenelor
  3. va trebui sa aplici pe sprancene, de 5-6 ori pe zi o crema cicatrizanta gen Bepanthen sau vaselina transparenta medicinala daca vei simti mancarimi nu ai voie sa te scarpini

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Ce este microblandingul si la ce salon de ...

Astazi vorbim din nou despre o tehnica de conturare a sprancenelor si despre un salon pentru sprancene la care ai putea face procedura. Tehnica aceasta este microblanding-ul si este o forma de tatuaj ...

Cum decurge o sesiune de tatuare a ...

In prima parte a articolului am vorbit despre metode de tatuaj pentru sprancene si acum vom vedea cum se desfasoara o sesiune de consiliere pentru tatuajul sprancenelor. Cum hotarasti forma ...

Tatuarea sprancenelor intinereste si ...

Din fericire pentru noi, tatuare sprancenelor nu necesita o interventie atat de complicata pentru a fi necesara implicarea unui medic, la fel ca in cazul operatiilor de chirurgie plastica. Tatuarea ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?