sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Cum decurge o sesiune de tatuare a sprancenelor?

In prima parte a articolului am vorbit despre metode de tatuaj pentru sprancene si acum vom vedea cum se desfasoara o sesiune de consiliere pentru tatuajul sprancenelor.

Cum hotarasti forma sprancenelor?

Odata ce ai hotarat metoda de tatuare a sprancenelor, programeaza o intalnire cu cosmeticiana si spune-i exact care iti sunt asteptarile tale si de ce vrei sa-ti pigmentezi sprancenele. Va avea loc o discutie despre cum ai vrea tu sa arate sprancenele tale si chiar niste intrebari despre starea de sanatate.

Vei primi astfel niste informatii despre metoda de lucru, aparatura folosita, masurile de sterilizare si igiena, despre cum sa ingrijesti aceste sprancene tatuate. Se va face o analiza a tonului pielii tale, nuanta parului si vei alege de comun acord cea mai potrivita culoare.

Conceperea formei sprancenelor va tine cont de simetria faciala si de celelalte repere specifice esteticii. Apoi se trece la simularea prin desen, cu creionul, direct pe spranceana, pana cand se obtine o forma care sa fie pe placul tau si al esteticienei.

Numai dupa ce se gaseste forma cea mai potrivita si doar cu acordul tau se trece la tatuarea sprancenelor, dar nu inainte de aplicarea anesteziei externe pe piele. La plecare vei primi gratuit o brosura cu instructiuni despre ingrijirea noilor sprancene tatuate si o crema speciala pentru acasa pe care o vei aplica in zona sprancenelor.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Ce trebuie sa stii despre tatuajul ...

Procedura de tatuare a sprancenelor se recomanda ca solutie salvatoare in cazul in care suferi foarte mult din cauza aspectului inestetic ale sprancenelor. Sprancenele iti pot afecta dramatic ...

Ce este microblandingul si la ce salon de ...

Astazi vorbim din nou despre o tehnica de conturare a sprancenelor si despre un salon pentru sprancene la care ai putea face procedura. Tehnica aceasta este microblanding-ul si este o forma de tatuaj ...

Tatuarea sprancenelor intinereste si ...

Din fericire pentru noi, tatuare sprancenelor nu necesita o interventie atat de complicata pentru a fi necesara implicarea unui medic, la fel ca in cazul operatiilor de chirurgie plastica. Tatuarea ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?