sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Merita sa incerci o metoda de tatuaj pentru sprancene

Sprancenele definesc trasaturile frumoase ale unei femei. Totusi nu toate am fost inzestrate cu o forma frumoasa a sprancenelor de la natura, la fel cum unele dintre noi poate ca am trecut prin mana unei cosmeticiene nu foarte priceputa.

Una dintre solutiile pentru corectarea sprancenelor este sa iti faci un tatuaj al sprancenelor.

Ce este tatuajul sprancenelor?

Tatuarea sprancenelor este o procedura care implica tatuarea pielii cu pigmenti cosmetici medicali care sunt introdusi cu ajutorul unui aparat special in straturile superioare ale pielii, unde raman o perioada de timp. Perioada de rezistenta a tatuajului sprancenelor variaza in functie de mai multi factori precum: tipul de piele, culoarea tenului, cat de mult te expui la soare, ce culoare alegi pentru tatuarea sprancenelor etc.

In functie de toti factorii mentionati, tatuajul sprancenelor poate tine intre 3-5 ani.

Cine isi poate face tatuajul sprancenelor si care este tehnica de tatuare a sprancenelor?

Tatuarea sprancenelor este recomandata celor care au zone unde nu le mai creste parul, daca sprancenele sunt prea rare sau prea scurte, daca sprancenele au forma inegala, daca ti-ai pierdut sprancenele in urma unor accidente sau daca pur si simplu vrei sa economisesti timp si sa nu mai trebuiasca periodic sa iti faci un machiaj al sprancenelor sau sa te pensezi conform sabloanelor.

1. Tatuajul sprancenelor fir cu fir

Tatuarea sprancenelor fir cu fir este o procedura de tatuaj pentru sprancene care ofera un aspect natural si ingrijinit sprancenelor si este mai subtila. Firele de par nu sunt pensate sau rase total, ci se realizeaza o pigmentare care imita prezenta firelor de par, dupa care se aplica o baza mai deschisa ca nuanta pe toata suprafata sprancenelor. Prin aceasta tehnica se completeaza spatiile goale din care lipsesc firele de par.

Cat costa tatuajul pentru sprancele?

Pretul tatuajului pentru sprancene la salon variaza intre 500 si 700 de lei, iar un retus al tatuajului cam 200 de lei.

Merita sa iti faci un tatuaj pentru sprancene?

  • Sprancenele tale vor arata, perfect, exact asa cum ti le-ai dorit. Asta daca faci o alegere buna in privinta salonului la care sa te tatuezi.
  • Iti poti pensa singura acasa sprancenele mult mai usor, asa ca vei economisi banii si timpul pierdut la salon
  • Nu este nevoie de alt contur al sprancenelor! Poti sa uiti de machiajul pentru sprancene.

2. Tatuarea sprancenelor cu contur plin

Aceasta procedura presupune tatuarea intregii suprafete a sprancenelor fara imitarea firelor de par, rezultatul fiind un aspect mai plin al acestora. In general la salonul pentru tatuajul sprancenelor, vei discuta cu o experta cosmeticiana si vei stabili care este procedura cea mai potrivita pentru tine.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Tatuarea sprancenelor intinereste si ...

Din fericire pentru noi, tatuare sprancenelor nu necesita o interventie atat de complicata pentru a fi necesara implicarea unui medic, la fel ca in cazul operatiilor de chirurgie plastica. Tatuarea ...

Tatuajul sprancenelor - unde poti face, ...

Desi exista multe saloane care pun la dispozitie clientelor aceasta procedura, indicat este sa te interesezi de un loc profesionist si sigur in care sa se desfasoare procedura de tatuare a ...

Ce trebuie sa stii despre tatuajul ...

Procedura de tatuare a sprancenelor se recomanda ca solutie salvatoare in cazul in care suferi foarte mult din cauza aspectului inestetic ale sprancenelor. Sprancenele iti pot afecta dramatic ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?