sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Sfaturi despre cum sa ai sprancenele perfecte

Cred ca devine aproape evident pentru toata lumea ca sprancenele mult prea pigmentate cu farduri de sprancene sau cu creionul de sprancene si cele pensate prea subtire nu mai sunt la moda. Sprancenele perfecte sunt cele cu un aspect cat mai natural, care subliniaza trasaturile fetei si nu acapareaza cu totul imaginea de ansamblu.

In acest articol iti voi da cateva sfaturi despre cum sa iti ajustezi singura sprancenele pentru a obtine o imagine perfecta.

Sfaturi pentru modelarea sprancenelor perfecte acasa

Fizionomia fetei poate fi schimbata complet cu ajutorul conturarii sprancenelor. Tocmai din acest motiv este esential sa stii ce sa faci pentru a oferi o forma perfecta acestora. In primul rand uita de sprancenele subtiri si creionate, nu mai sunt nici in trend si nici nu te avantajeaza in vreun fel din cauza lipsei lor de naturalete.

Vei observa ca sfaturile oferite de expertii in modelarea sprancenelor difera, insa cu siguranta ca in tendintele ultimilor ani vei regasi sprancenele cat mai naturale, conturate delicat, nici prea goase, nici prea subtiri si inr-o culoare apropiata de nuanta parului.

Ca sa le dai o forma sprancenelor tale este indicat sa mergi la un expert in sprancene, abia apoi sa le pastrezi singura forma oferita. in cazul in care consideri ca te poti descurca singura, iata cateva trucuri pe care le poti pune in aplicare acasa pentru a obtine un aspect impecabil al sprancenelor!

1. Stabileste locul de unde trebuie sa inceapa spranceana

Ca sa faci acest lucru ai nevoie de un creion pe care sa-l plasezi de la baza nasului drept in sus. Acela va fi locul de unde trebuie sa porneasca spranceana.

2. Stabilesti corect lungimea sprancenei

Ca sa stabilesti cu exactitate pacest lucru este recomandat sa plasezi un creion la baza nasului si sa-l orientezi oblic spre spranceana, astfel incat sa treaca pe langa coltul exterior al ochiului.

3. Defineste arcuirea sprancenelor

Pentru a decide unde vei realiza arcuirea, plaseaza un creion de la baza nasului si orienteaza-l oblic spre spranceana astfel incat sa "taie" pe diagonala irisul. Locul unde creionul se intersecteaza cu spranceana va fi locul unde trebuie sa arcuiesti spranceana. La final este recomandat sa piepteni sprancenele si sa folosesti un fixator pentru sprancene.

4. Sprancenele nu sunt gemene, sunt surori

Am tot auzit vorba asta: sprancenele nu trebuie sa fie gemene, ci sunt surori. Asta inseamna ca nu trebuie sa arate chiar identic. Sprancenele nu au o simetrie perfecta pentru ca risti sa para false.

Oricum nu cred ca are cineva atat de multa maiestrie in pensarea sprancenelor sau conturarea cu machiaj de sprancene astfel incat sa le fata identice.

Creierul uman proceseaza informatia vizuala si ne permite sa completam eventualele goluri si sa percepem niste sprancene ca fiind perfecte, chiar daca acestea nu sunt in realitate.

5. Culoarea sprancenelor trebuie sa fie apropiata de culoarea parului

Si aici nu ma refer la culoarea naturala a parului. Sprancenele trebuie sa se asorteze cu culoarea parului. Sfatul specialistilor este totusi sa astepti cateva zile dupa vopsirea parului pana iti cumperi machiajul pentru sprancene avand in vedere ca se va mai duce din nuanta initiala.

Colorarea sprancenelor schimba si forma, nu doar culoarea. De asemenea, nu se recomanda doar vopsirea sprancenelor pentru ca sprancenele prea evidente, fara sustinerea unei priviri conturate, masculinizeaza, avertizeaza specialistul. Poti sa apelezi la vopseaua permanenta daca mergi la un salon sau sa folosesti un gel colorant.

6. Foloseste un fard mat pentru sprancene daca le vrei mai bogate

Este important ca fardul sa fie in nuanta sprancenelor. Se aplica in cantitate mica, urmand forma sprancenelor.

7. Foloseste un creion pentru sprancene daca vrei sa ascunzi spatii goale dintre fire

Daca ai gresit si ai pensat un fir in plus poti sa folosesti un creion apropiat de nuanta sprancenelor pentru a le defini.

Ce sa faci cand mergi la un salon pentru modelarea sprancenelor perfecte?

  • In primul rand va trebui sa analizezi felul in care arata sprancenele cosmeticienei bune care se va ocupa de ale tale.
  • Explica-i acesteia exact ceea ce-ti doresti, mai exact nu iti doresti nici niste sprancene foarte subtiri, nici unele stridente, pictate.
  • Afla parerea cosmeticienei bune in legatura cu forma ideala pentru sprancenele tale.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Cum folosim uleiul de ricin si untul de ...

Nu reusesti deloc sa-ti regenerezi sprancenele? Foloseste urmatoarele uleiuri si vei obtine cele mai bune rezultate. A apus de mult timp moda sprancenelor pensate excesiv si creionate ...

Cum sa ne pensam natural sprancenele

Trucuri pentru sprancene frumoase si dese Toate ne dorim sa avem niste sprancene fabuloase si frumoase. Pentru a ne bucura de ele, privim trendurile in materie de forma si conturare a sprancenelor. ...

Sprancenele naturale sunt la moda

Se poarta sprancenele naturale si groase Trenduri: A fost o vreme cand se purtau sprancenele foarte subtiri si arcuite. Din fericire a trecut. S-a dus si suprematia sprancenelor tatuate; si asta ne ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?