sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Sfaturi pentru pensatul sprancenelor

Inainte de a intra in tainele machiajului trebuie sa stim in primul rand cum sa ne ingrijim pentru a arata bine. Putem incepe cu modelarea sprancenelor, spre exemplu.

Conturarea sprancenelor si ingrijirea ochilor reprezinta un fel de carte de vizita pentru personalitatea ta.

Indiferent care ar fi tendintele in materie de make up, sprancenele trebuie sa fie intotdeauna cat mai frumoase, arcuite si cat mai simetrice cu putinta.

Invata in randurile urmatoare cum trebuie sa iti conturezi sprancenelor ca un adevarat profesionist.

Foloseste tehnica potrivita pentru pensatul sprancenelor

  1. foloseste o penseta buna – apeleaza la una curata si cu picioare fine. Daca este prea boanta sau mare, procesul va dura mai mult si va cauza durere. Trebuie sa te concentrezi asupra fiecarui fir de par si sa smulgi usor.
  2. nu te pensa cand pielea din jurul sprancenelor este uscata – cand pielea este moale, parul aluneca mai bine. Atunci cand pielea este uscata, pensatul va fi mai dureros. Penseaza-te dupa ce ai facut dus – apa calda iti lasa pielea hidratata. Poti, de asemenea, sa umezesti un material in apa fierbinte si apoi sa il asezi pe sprancene pentru 2 minute. Va deschide porii, facand procesul mai simplu. Aplica o lotiune pe sprancene pentru a le da delicatete si a le face mai usor de pensat.
  3. penseaza-te in directia de crestere a sprancenelor – in cele mai multe cazuri, parul creste catre linia parului. in altele, aceste creste in mai multe directii. Trebuie sa pensezi in directia de crestere a parului.
  4. tine in mana penseta ca si cum ai tine un creion – deschizatura trebuie sa fie in sus. Desfa si inchide de cateva ori pentru a te invata cu miscarea.
  5. aseaza capetele pensetei la radacina firului de indepartat. Mergi cat mai aproape de radacina si trage in directia cresterii lui. Continua sa faci asta pana termini de pensat ambele sprancene. Uneori iti pot lacrima ochii si vei simti mancarimi in zona nasului insa este absolut normal.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Cel mai bun salon de pensat din Bucuresti

Cate dintre noi nu avem o obsesie cu sprancenele? Este totusi firesc avand in vedere ca o pereche de sprancene frumos conturate pot schimba complet aspectul nostru total. Plus ca daca stam sa ne ...

Cum sa te pensezi corect in functie de ...

In primul rand, va trebui sa identifici locul din care iti incepe spranceana. Asta difera de la o persoana la alta, insa tehnica urmatoare este valabila pentru oricine. Ia un creion pentru sprancene ...

Cum dai forma sprancenelor si cum le ...

Pensatul sprancenelor presupune o tehnica destul de elaborata. Am observat toate cum niste sprancene pensate corect pot face o reala diferenta pentru evidentierea trasaturilor noastre. Sa vedem ce ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?