sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Cum dai forma sprancenelor si cum le repari forma gresita

Pensatul sprancenelor presupune o tehnica destul de elaborata. Am observat toate cum niste sprancene pensate corect pot face o reala diferenta pentru evidentierea trasaturilor noastre. Sa vedem ce pasi trebuie sa urmam pentru conturarea corecta a sprancenelor.

  1. Foloseste o perie pentru sprancene pentru a peria firele de par drept. Periaza-le usor in directia cresterii lor. Vei observa niste fire mai lungi, dezordonate, care trebuie indepartate.
  2. Penseaza firele care ies din zona punctata de tine. Penseaza firele care sunt mai apropiate de nas decat semnele ce le-ai desenat peste spranceana.
  3. Da forma arcului indepartand cateva fire din jurul acestuia, pentru a-i da o forma definita. Penseaza firele care se afla aproape de tample. indeparteaza mai multe fire de la baza sprancenei pentru a le face cat de subtiri sau groase doresti.
  4. Nu te pensa prea mult – cand dai forma sprancenelor, fii atenta! Fa un pas inapoi si priveste bine in oglinda pentru a vedea progresul. Asigura-te ca nu pensezi prea mult pentru ca unele fire cresc abia in 6 saptamani iar uneori nu mai cred deloc.
  5. Contureaza cu gel pentru sprancene – piaptana sprancenele in directia cresterii firelor de par si aplica putin gel pentru sprancene (sau pentru par) pentru a le stabili forma.

Repara sprancenele prea pensate

Mai intai trebuie sa cauti un creion pentru sprancene si un fard care sa se potriveasca nuantei sprancenelor tale. Apoi, trebuie sa folosesti creionul pentru a umple golurile. Pe urma inchide liniile cu care ai completat spatiile libere folosind fardul.

Amestecarea creionului cu fardul pentru sprancene se creeaza un efect natural al sprancenei. Al treilea pas consta in aplicarea gelului de par cu ajutorul varfului unui deget. Asta ar trebui sa le mentina in loc, iar fardul si creionul sa pastreze un look natural al sprancenei.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Forma sprancenelor in functie de forma ...

De cativa ani tot vedem cum ia amploare trendul sprancenelor mai groase. Pe buna dreptate am spune noi, avand in vedere ca acest tip de model este mult mai natural si mai feminin. Sprancenele groase ...

Cum putem repara niste sprancene prea ...

Cum repari forma prea subtire a sprancenelor? Vom analiza declaratiile unor domnisoare care si-au distrus sprancenele creandu-le o forma mult prea subtire sau care au prezentat alte probleme si acum ...

Cum regenerezi sprancenele subtiri pensate ...

Nu degeaba se spune adesea ca fizionomia oglindeste sufletul si trasaturile noastre de personalitate. Intotdeauna punem cel mai mult accent pe modul in care arata chipul nostru, intrucat el ne ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?