sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Forma sprancenelor in functie de forma fetei

De cativa ani tot vedem cum ia amploare trendul sprancenelor mai groase. Pe buna dreptate am spune noi, avand in vedere ca acest tip de model este mult mai natural si mai feminin. Sprancenele groase pot infrumuseta si evidentia orice chip.

Conturarea sprancenelor in functie de forma fetei

Totusi forma sprancenelor trebuie stabilita in functie de forma fetei. Ochii si trasaturile frumoase ale fetei pot fi scoase in evidenta cu ajutorul unor sprancene bine alese, conturate la salor de sprancene sau in propria casa.

Ca principiu de baza, sprancenele nu trebuie sa fie niciodata prea mult arcuite, curbate, rotunjite sau ascutite. Orice este prea mult poate duce la estomparea trasaturilor fetei, motiv pentru care intotdeauna este bine sa dai sprancenelor o forma gingasa.

  1. Sprancene groase ascutite pentru fata ovala. Cele care au fata ovala sunt femeile cam cele mai norocoase intrucat isi permit orice contur al sprancenelor. Totusi, makeup artistii recomanda sprancenele groase ascutite pentru aceasta fizionomie, deoarece au tendinta de a da un plus de definire liniei maxilarului, creeaza iluzia unor ochi mai mari si a unui nas mai mic.
  2. Sprancene groase arcuite pentru fata rotunda. Sprancenele groase arcuite sunt ideale pentru fata rotunda, intrucat adauga un plus de alungire chipului si tind sa creeze iluzia unei fete mai inguste. Sprancenele groase rotunjite nu sunt recomandate, deoarece pot scoate in evidenta forma rotunda a fetei si creeaza iluzia unor ochi mai mici.
  3. Sprancene groase rotunjite pentru fata inima. Daca ai fata in forma de inima, alege sa dai un contur pe modelul rotund sprancenelor groase. Acestea vor distrage atentia de la barbia ascutita si pun in valoare frumusetea ochilor. Sigur ca si fata in forma de inima poate avea diferite variatii, in functie de care poti modela sprancenele, oferindu-le mai multa sau mai putina arcuire.
  4. Sprancene groase in forma de S sunt ideale pentru fata patrata. Sprancenele cu forma de S, curbate, pun in valoare fata patrata, indulcind linia maxilarului si ingustand tamplele. Daca nu ai sprancene groase, poti recurge la un truc simplu: creionul sau fardul pentru sprancene. Cu aceste produse, poti oricand sa-ti remodelezi sprancenele si sa le faci sa para mai groase, mai naturale.
  5. Sprancene groase plate sunt indicate pentru fata alungita. Sprancenele groase plate, drepte, sunt potrivite pentru fetele alungite, deoarece confera un echilibru perfect intre frunte, nas si barbie. Daca ai fata alungita, evita sa dai o forma foarte arcuita sau ascutita fetei, altfel poti parea uimita sau incruntata, desi nu esti. De altfel, sprancenele groase plate se potrivesc si altor fizionomii, cum ar fi cea rotunda sau in forma de inima.
  6. Sprancenele groase pentru fata diamant. Pentru a distrage atentia de la barbia ascutita si linia bine definita a maxilarului, este bine sa dai sprancenelor groase o forma mai ascutita sau arcuita. Evita sprancenele plate, deoarece creeaza iluzia unei fete mici si atrag atentia spre jumatatea inferioara a fetei.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Cum dai forma sprancenelor si cum le ...

Pensatul sprancenelor presupune o tehnica destul de elaborata. Am observat toate cum niste sprancene pensate corect pot face o reala diferenta pentru evidentierea trasaturilor noastre. Sa vedem ce ...

Cum putem repara niste sprancene prea ...

Cum repari forma prea subtire a sprancenelor? Vom analiza declaratiile unor domnisoare care si-au distrus sprancenele creandu-le o forma mult prea subtire sau care au prezentat alte probleme si acum ...

Cum regenerezi sprancenele subtiri pensate ...

Nu degeaba se spune adesea ca fizionomia oglindeste sufletul si trasaturile noastre de personalitate. Intotdeauna punem cel mai mult accent pe modul in care arata chipul nostru, intrucat el ne ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?