sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Informatii despre implantul de par in sprancene

Operatiile estetice sunt la moda in ultimii ani. Observ ca din ce in ce mai multi oameni nu sunt multumiti cu ceea ce natura le-a dat. Problema e ca de multe ori natura decide si sa ia fara sa ne intrebe nimic. Cu aceasta problema se confrunta cei care ajung sa sufere de caderea parului sau de pierderea sprancenelor.

Cu siguranta nu este vreo problema in a-ti dori sa arati cat mai bine, insa de multe ori din dorinta de a fi mai frumoase si feminine, reusim sa cream un aspect neplacut. In privinta conturarii sprancenelor este foarte usor sa gresim. Ba ne subtiem prea mult sprancenele, ba ni le conturam prea strident cu machiaj de sprancene.

Implantul de sprancene cu aspect natural

Asadar, in momentul in care situatia devine dramatica, in care unele defecte fizice isi pun amprenta in mod definitoriu asupra calitatii vietii persoanei respective, este de la sine inteles ca o operatie estetica poate deveni o optiune foarte buna.

In astfel de cazuri chirurgia estetica are un rol deosebit de important prin care este inlaturata cauza suferintei unui om. Dupa celebrele implanturi de silicon in diferite zone ale corpului a aparut o noua moda la orizont: implantul de sprancene.

Tehnica nu este o noutate in domeniu, ea datand cu aproximativ zece ani in urma, dar recent a devenit un trend. Daca initial aceasta forma de implant se realiza exclusiv in cazul femeilor nefericite carora nu le mai cresteau sprancenele din diferite motive, astazi aceasta interventie se face pentru ca asa se poarta, pentru ca nu esti la moda daca nu ai si tu un implant acolo, fie ca ai nevoie fie ca nu.

Dezavantajele implantului de par in sprancene

Implantul de sprancene se realizeaza fie ca iti doresti sa inlocuiesti sprancenele pe care nu le mai ai, fie ca visezi unele mai dese si mai bine conturate. Operatia este un moft si este si extrem de costisitoare (2000 de lire).

Procedura consta in raderea parului de pe ceafa, extragerea foliculilor si insertia acestora prin incizii in zona sprancenelor. Interventia este meticuloasa si dureroasa.

Timp de doua saptamani dupa implant sprancenele vor fi umflate, vinete si dureroase. Implanturile sunt valabile timp de o luna dupa care cad fiind inlocuite de firele naturale care cresc.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Ce trebuie sa stii despre transplantul de ...

Sprancenele vor fi intotdeauna subiect demn de exploatat. Din acest motiv sunt si permanent subiect de critica si analiza. Daca sunt unite, se zice ca nu vei da niciodata de necaz, dar ca prea semeni ...

Cum se realizeaza transplantul de ...

Asa cum am mentionat si intr-un alt articol despre transplantul de par pentru sprancene, costul unei astfel de interventii se situeaza in jurul valorii de 1000 dolari. Tehnica FUE pentru transplantul ...

Transplantul de sprancene

O multime de oameni sunt complet nemultumiti fie de densitatea, fie de grosimea sprancenele lor. Sunt multi care doresc sprancene mai groase si mai ample, datorita unor preferinte personale sau a ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?