sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Ce trebuie sa stii despre transplantul de sprancene

Sprancenele vor fi intotdeauna subiect demn de exploatat. Din acest motiv sunt si permanent subiect de critica si analiza. Daca sunt unite, se zice ca nu vei da niciodata de necaz, dar ca prea semeni cu un personaj de poveste. Sprancenele blonde si subtiri denota faptul ca esti o persoana in care nu poti avea incredere. Cele arcuite se pare ca sunt asociate cu persoane rautacioase.

Acestea sunt vorbele din popor. Un lucru adevarat este ca daca exagerezi cu smulsul sprancenelor ai toate sansele ca ele sa nu-ti mai creasca niciodata. Daca ti s-a intamplat acest lucru, trebuie sa stii ca poti apela la transplantul de sprancene.

Descoperit in SUA si folosit la inceput doar pentru a ajuta victimele arse, transplantul de sprancene este folosit in prezent si in scop cosmetic.

Cum se desfasoara transplantul de sprancene?

In timpul procedurii se rade parul de la spatele capului, apoi se extrag de aici foliculi pilosi ce se implanteaza prin mici incizii deasupra ochilor (cam 350 de foliculi pentru fiecare spranceana), la anumite unghiuri ce vor determina felul in care va creste firul de par.

In urmatoarea luna, parul implantat va cade, dar va creste din nou din folicul 2 luni mai tarziu.

Ce se intampla dupa implantul de sprancene?

Operatia de implant de par nu este chiar una simpla, si nu se poate rezolva in timpul pauzei de masa de la pranz. In urma ei apar echimoze, rani minore care necesita intreruperea activitatii profesionale timp de o saptamana.

De asemenea, este o operatie scumpa, de ordinul a cateva mii de euro.

Sa nu crezi ca ti-ai facut implantul si gata, ai scapat de vreo responsabilitate suplimentara! El trebuie ingrijit deoarece foliculii de par implantati nu realizeaza ca nu se mai gasesc pe cap, si continua sa creasca. De aceea, va trebui sa le tai in mod regulat, daca nu vrei sa fii cea mai populara fata la petreceri!

Cel mai adesea, femeile doresc sprancene ca ale starurilor: Brooke Shields, Catherine Zeta-Jones si Angelina Jolie , iar barbatii vor sa semene cu Tom Selleck.

Daca nu ai bani de implant, macar ai grija cum iti pensezi sprancenele. Alege o penseta de calitate, smulge putin cate putin, pastreaza-ti forma naturala a sprancenei si nu te pensa niciodata deasupra sprancenei. Sprancenele trebuie sa fie surori, nu gemene, si tine cont ca nimic nu e mai urat ca niste sprancene in forma de rama. Daca iti permiti, consulta mai degraba un expert in sprancene.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Cum se realizeaza transplantul de ...

Asa cum am mentionat si intr-un alt articol despre transplantul de par pentru sprancene, costul unei astfel de interventii se situeaza in jurul valorii de 1000 dolari. Tehnica FUE pentru transplantul ...

Transplantul de sprancene

O multime de oameni sunt complet nemultumiti fie de densitatea, fie de grosimea sprancenele lor. Sunt multi care doresc sprancene mai groase si mai ample, datorita unor preferinte personale sau a ...

Sprancene mai frumoase cu transplant de ...

Noua fita: implantul de sprancene. Dupa silicoanele pentru sani si botoxul pentru buze, a venit si randul implanturilor pentru sprancene. Metodele de infrumusetare se inmultesc pe zi ce trece. Daca ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?