sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Cum se realizeaza transplantul de sprancene

Asa cum am mentionat si intr-un alt articol despre transplantul de par pentru sprancene, costul unei astfel de interventii se situeaza in jurul valorii de 1000 dolari.

Tehnica FUE pentru transplantul de par pentru sprancene

Este absolut normal sa ne intereseze felul in care arata sprancenele noastre avand in vedere ca acestea ne definiesc trasaturile. Toate femeile se straduiesc sa foloseasca tot felul de produse pentru conturarea sprancenelor si pentru pensarea cat mai corecta a acestora.

Totusi in anumite situatii creionul pentru sprancene sau machiajul pentru sprancene nu este suficient de satisfacator iar interventia de implant de par este necesara.

Transplantul de sprancene se bazeaza pe același principiu ca și transplantul de par. Zona donatoare pentru transplantul de sprancene este tot cea a cefei, la fel ca si in cazul implantului de par pe cap.

Transplantul de par pentru sprancene nu necesita multe grefe deci parul extras va fi putin si nici nu se va sesiza lipsa acestuia.

Cum se desfasoara implantul de par pentru sprancene?

Procedura de implant de par pentru sprancene presupune extragerea firelor de par ce trebuie implantate cu tot cu foliculii de par, unul cate unul, cu ajutorul unor instrumente speciale. Inainte de asta se traseaza exact forma sprancenei in functie de care va fi facut transplantul de par in sprancene.

Forma sprancenei se decide in functie de ce vrea pacientul sfatuindu-se cu pacientul. Dupa trecerea catorva luni de la realizarea procedurii, foliculii de par implantati vor produce fire noi, fire sanatoase dintre care numai cateva vor mai cadea.

Greferele de par implantat vor dobandi caracteristicile zonei in care se realizeaza implantul de par, zonei sprancenelor, deci parul nu va continua sa creasca asa cum ar face-o pe cap.

Rezultatele transplantului de par pentru sprancene sunt spectaculoase si au un aspect extrem de firesc si natural. Sprancenele vor avea un aspect armonios si se vor potrivi exact formei fetei pacientului.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Ce trebuie sa stii despre transplantul de ...

Sprancenele vor fi intotdeauna subiect demn de exploatat. Din acest motiv sunt si permanent subiect de critica si analiza. Daca sunt unite, se zice ca nu vei da niciodata de necaz, dar ca prea semeni ...

Transplantul de sprancene

O multime de oameni sunt complet nemultumiti fie de densitatea, fie de grosimea sprancenele lor. Sunt multi care doresc sprancene mai groase si mai ample, datorita unor preferinte personale sau a ...

Sprancene mai frumoase cu transplant de ...

Noua fita: implantul de sprancene. Dupa silicoanele pentru sani si botoxul pentru buze, a venit si randul implanturilor pentru sprancene. Metodele de infrumusetare se inmultesc pe zi ce trece. Daca ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?