sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Transplantul de sprancene

O multime de oameni sunt complet nemultumiti fie de densitatea, fie de grosimea sprancenele lor. Sunt multi care doresc sprancene mai groase si mai ample, datorita unor preferinte personale sau a trendurilor in materie de sprancene de astazi. Sprancenele prea subtiri pot avea diverse cauze.

Modele de sprancene de-a lungul timpului

Daca tineti minte, in anii '90 sprancenele subtiri erau in mare voga, toata lumea preferandu-le. Unele persoane suporta acum consecintele subtierii drastice a firelor de par de sprancene. Daune ireparabile au fost cauzate la nivelul sprancenelor acum mult prea subtiri, foliculii de par vatamati au ajuns in imposibilitatea de a reusi sa produca alte fire de par la fel de dense ca cele initiale.

Este adevarat ca asta ar fi una dintre cauze, insa si factorii genetici trebuie luati in considerare in egala masura. Pe langa factorii genetici care determina prezenta unor sprancene prea subtiri care ar necesita un transplant de sprancene, si imbatranirea sau consecintele tratamentului unei boli ar putea duce la subtierea evidenta a sprancenelor.

Cum se face transplantul de sprancene?

Transplantul de sprancene este considerat a fi o procedura relativ noua, in ciuda faptului ca aspectul sprancenelor a reprezentat un punct de interes de-a lungul timpului atat pentru femei, cat si pentru barbati. Iar acest lucru este firesc avand in vedere ca sprancenele scot in evidenta trasaturile fetei.

Cu ajutorul transplantului de sprancene putem restabili densitatea sprancenelor deteriorate sau incomplete, acestea reusind sa ne scoata in evidenta toate partile frumoase ale chipului.

Transplantul de sprancene este o procedura de neegalat, deoarece noua forma sprancenelor va lua o forma complet potrivita fetei noastre, trasaturile faciale ale pacientului fiind cele urmarite.

Cat costa un transplant de par de sprancene?

Pretul unui transplant de sprancene variaza intre 800 si 1200 dolari pentru ambele sprancene. Pretul este unul relativ avand in vedere ca numarul de grefe poate varia foarte mult.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Ce trebuie sa stii despre transplantul de ...

Sprancenele vor fi intotdeauna subiect demn de exploatat. Din acest motiv sunt si permanent subiect de critica si analiza. Daca sunt unite, se zice ca nu vei da niciodata de necaz, dar ca prea semeni ...

Cum se realizeaza transplantul de ...

Asa cum am mentionat si intr-un alt articol despre transplantul de par pentru sprancene, costul unei astfel de interventii se situeaza in jurul valorii de 1000 dolari. Tehnica FUE pentru transplantul ...

Sprancene mai frumoase cu transplant de ...

Noua fita: implantul de sprancene. Dupa silicoanele pentru sani si botoxul pentru buze, a venit si randul implanturilor pentru sprancene. Metodele de infrumusetare se inmultesc pe zi ce trece. Daca ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?