sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Microblanding

Micropigmentare sau implantul de sprancene? Solutia potrivita pentru sprancenele distruse

In prezent exista diferite metode de a repara sprancenele pensate excesiv sau distruse din diferite cauze. Pentru ca orice femeie isi doreste sprancenele perfecte, deoarece acesta sunt foarte importante si ne definesc fizionomia, trebuie sa stii care dintre procedurile existente pe piata sunt ideale pentru tine.

Iti prezentam in acest articol ce implica procedura de microblanding si de implant de sprancene, astfel incat sa faci alegerea potrivita!

Transplantul de ...

Cum sa menti efectul procedurii de microblanding timp indelungat?

Nu toate femeile sunt inzestrate cu sprancenele perfecte, insa, datorita procedurii de microblanding poti obtine sprancenele perfecte, atat forma cat si culoarea sunt construite dupa fizionomia ta si sunt create special pentru a te avantaja.

Cine investeste in sprancene cu un aspect natural trebuie sa aiba grija ca rezultatul sa se mentina timp indelungat. In acest articol iti prezentam 4 sfaturi pentru a mentine tatuajul mai mult timp intr-o forma perfecta!

1. ...

Ce trebuie sa faci dupa procedura de microblanding?

Microbladingul este o metoda de reconstructie a sprancenelor printr-un tatuaj semipermanent. Aceasta presupune micropigmentarea manuala a sprancenelor, fir cu fir, pentru a construi forma dorita. Firele de par desenate sunt foarte subtiri, pentru a crea o copie cat mai fidela sprancenei naturale, iar culoare va fi cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

Pentru a mentine rezultatul pe o perioada indelungata de timp va trebui ca in primele saptamani sa ti cont de cativa pasi simpli! ...

Cum sa repari sprancenele distruse

Pensatul excesiv al sprancenelor le poate distruge si este un adevarat cosmar pentru femei. Un studiu arata ca cel putin odata in viata femeile se confrunta cu o astfel de problema. Este bine de stiut ca exista solutii pentru a repara situatia aceasta neplacuta si nu este un capat de drum, deoarece firele vor creste.

Va prezentam in acest articol cele mai bune variante pe care le poti face daca ti-ai distrus sprancenele:

1.MicroblandingAcesta tehnica presupune ...