sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Cum sa menti efectul procedurii de microblanding timp indelungat?

Nu toate femeile sunt inzestrate cu sprancenele perfecte, insa, datorita procedurii de microblanding poti obtine sprancenele perfecte, atat forma cat si culoarea sunt construite dupa fizionomia ta si sunt create special pentru a te avantaja.

Cine investeste in sprancene cu un aspect natural trebuie sa aiba grija ca rezultatul sa se mentina timp indelungat. In acest articol iti prezentam 4 sfaturi pentru a mentine tatuajul mai mult timp intr-o forma perfecta!

1. Respecta rutina post-microblanding cu strictete

Ca orice alta interventie sau tatuaj, dupa efectuarea microblandingului va trebui sa aplici o crema si sa ai grija de sprancene timp de cateva saptamani. Daca reusesti sa respecti aceste sfaturi, te vei asigura ca rezultatul se va mentine.

Citeste acest articol pentru a afla pasii pe care trebuie sa-i urmezi: https://www.sprancene.com/ce-trebuie-sa-faci-dupa-procedura-de-microblanding.html

2. Evita efortul fizic intens

Timp de 2 saptamani, in procesul de vindecare nu este recomandat sa faci efort fizic sau activitati care solicita corpul si produce transpiratie. Aceasta poate cauza estomparea pigmentului tatuajului, iar spranceana nu va arata perfect dupa procesul de vindecare. Asadar, in tot acest timp atentia la detalii este importanta, deoarece doar in acest fel vei pastra o forma si culoarea perfecta ale sprancenelor.

3. Evita exfolierea

Timp de cateva saptamani renunta la orice forma de exfoliere. Aceasta poate fi mecanica, cum ar fi scruburile cu particule abrazive, sau chimica, precum acizii (AHA, BHA, glicolic). Aceste tipuri de exfoliere vor ataca pigmentul sprancenelor si vor duce la estompare si la tranformarea culorii intr-o nuanta de gri, din cauza substantelor de RETINOL si BENZOYL PEROXIDE italnite in diferite produse cosmetice. Citeste cu atentie etichetele produselor pentru a evita aceste ingrediente!

4. Evira expunerea la soare, apa sarata si clorul

Apa sarata si clorul pot cauza estomparea culorii. Insa daca doresti sa te distrezi la mare si la piscina exista solutii. Iti recomandam sa aplici vaselina pe sprancene pentru a le proteja. Acest truc iti va permite sa stai linistita in apa si sa iti mentii sprancenele perfecte in siguranta.

Speram ca aceste sfaturi iti sunt de folos si , cu siguranta, te vor ajuta sa pastrezi sprancenele in cea mai buna forma!

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Ce trebuie sa faci dupa procedura de ...

Microbladingul este o metoda de reconstructie a sprancenelor printr-un tatuaj semipermanent. Aceasta presupune micropigmentarea manuala a sprancenelor, fir cu fir, pentru a construi forma dorita. ...

Micropigmentare sau implantul de ...

In prezent exista diferite metode de a repara sprancenele pensate excesiv sau distruse din diferite cauze. Pentru ca orice femeie isi doreste sprancenele perfecte, deoarece acesta sunt foarte ...

Sprancene tatuate pro si contra: ce ...

Inainte de a decide sa treci prin procedura de tatuare a sprancenelor este normal sa iti doresti sa afli toate informatiile despre aceasta. Totusi tatuajul sprancenelor face parte din categoria ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?