sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Machiajul sprancenelor facut bine

Chiar daca nu ai fost inzestrata de la natura cu niste sprancene perfecte, asta nu inseamna ca nu le poti obtine prin alte metode, de la machiajul sprancenelor si micropigmentare pana la implantul de sprancene.

Machiajul sprancenelor realizat simplu si frumos

Sunt o multime de clipuri pe youtube cu fete care ne explica felul in care ne putem realiza singure un machiaj al sprancenelor si vom obtine un rezultat natural si armonios.

Tutorial pentru conturarea sprancenelor

Pentru a-ti contura sprancenele, ai nevoie de fard de pleoape si de un concealer (baton corector). Mai intai trebuie sa iti periezi sprancenele "in sus" cu o perie speciala, apoi sa alegi nuanta de fard potrivita si sa incepi sa dai o forma sprancenelor tale.

Eu iti recomand sa urmaresti un videoclip despre machiajul sprancenelor realizat de o domnisoara foarte priceputa.

Tanara spune ca fardul este de preferat in locul creionului de ochi, pentru ca se aplica mai bine printre firele de par si nu da acea senzatie de "fake" ca in cazul creionului.

Tanara le recomanda celor care au sprancenele mai dese, sa urmeze forma naturala a sprancenelor atunci cand le contureaza cu fard de pleoape. La final, se aplica concealer-ul, pentru a sterge micile imperfectiuni.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Cum sa avem sprancene conturate natural ...

De data aceasta iti voi expune parerea Danei Argesan despre cum sa ne conturam sprancenele cat mai natural si avantajos. Sprancenele iti pot schimba in mod radical fizionomia fetei, de aceea trebuie ...

Cum dai forma sprancenelor si cum le ...

Pensatul sprancenelor presupune o tehnica destul de elaborata. Am observat toate cum niste sprancene pensate corect pot face o reala diferenta pentru evidentierea trasaturilor noastre. Sa vedem ce ...

Machiajul corect al sprancenelor

Este stiut ca sprancenele pot influenta considerabil expresia faciala si ne vor scoate in evidenta trasaturi sa, dimpotriva, ne vor afecta look-ul. Prin urmare, pentru un aspect ingrijit si armonios ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?