sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Cum sa avem sprancene conturate natural conform specialistilor in cosmetica?

De data aceasta iti voi expune parerea Danei Argesan despre cum sa ne conturam sprancenele cat mai natural si avantajos. Sprancenele iti pot schimba in mod radical fizionomia fetei, de aceea trebuie sa alegi cu atentie atat forma cat si nuanta lor, astfel incat sa obtii un aspect cat mai natural care sa iti puna in evidenta trasaturile.

Sprancenele pot fi conturate cu fard pentru sprancene, creion pentru sprancene sau crema pentru sprancene, fiecare avand tehnici precise de aplicare, cu avantajele si dezavantajele lor.

Sprancenele conturate corect te pot intineri

Sprancenele sunt cele care incadreaza o fata cu sau fara alt machiaj pe ten. Eu chiar as insista foarte mult pe conturarea sprancenelor mai mult decat pe oricare alt element al machiajului.

Sprancenele pot sa iti indulceasca sau inaspreasca trasaturile, deci este firesc sa iti doresti sa nu le conturezi gresit. Un alt motiv pentru care este bine sa ai grija ca sprancenele sa arate bine este ca ele iti pot chiar intinri aspectul, iar niste sprancene prost realizate pot da senzatia de vulgaritate pe care nici una dintre noi nu si-o doreste.

Important este sa mentii o forma cat mai naturala, nu foarte stilizata si intr-o nuanta cat mai apropiata de culoarea parului.

Cum se contureaza sprancenele?

Forma ideala de sprancene este cea impartita astfel: 2/3 din spranceana ascendenta si 1/3 descendenta, pornind din unghiul intern al ochilor. Pentru stilizarea lor prin pensare se recomanda interventia cu cateva ore inainte de aplicarea machiajului pentru a nu se infecta zona din pricina porilor dilatati ce rezulta in urma pensarii.

Care sunt cele mai bune produse pentru conturarea sprancenelor?

Fardul de sprancene confera un efect natural si mai putin definit, fiind ideal pentru machiajul de zi. Pentru o conturare persistenta trebuie redesenate sprancenele folosind un creion special pentru sprancene si fixat cu ajutorul fardului de sprancene.

Mai exista si varianta de pigment pentru sprancene, insa dozarea trebuie facuta cat mai atent pentru a nu obtine un efect teatral.

Cum alegi corect culoarea machiajului pentru sprancene?

Alegerea culorii fardului sau creionului de sprancene se face in functie de culoarea parului din cap. Culoarea universala pentru sprancene este grej (combinatia dintre gri si maro) pe diverse intensitati raportate la culoarea parului. Daca nuanta parului este calda, culoarea sprancenelor nu trebuie sa fie prea rosie si invers, pentru pentru parul de culoare rosie nu merg sprancene grej.

Daca parul este blond, atunci se decoloreaza sprancenele si se contureaza ochii mai mult. Cel mai important este ca pentru armonizarea trasaturilor, nuanta sprancenelor sa nu fie cu mai mult de 2 nuante mai inchisa sau mai deschisa decat culoarea parului.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Machiajul sprancenelor facut bine

Chiar daca nu ai fost inzestrata de la natura cu niste sprancene perfecte, asta nu inseamna ca nu le poti obtine prin alte metode, de la machiajul sprancenelor si micropigmentare pana la implantul de ...

Cum dai forma sprancenelor si cum le ...

Pensatul sprancenelor presupune o tehnica destul de elaborata. Am observat toate cum niste sprancene pensate corect pot face o reala diferenta pentru evidentierea trasaturilor noastre. Sa vedem ce ...

Machiajul corect al sprancenelor

Este stiut ca sprancenele pot influenta considerabil expresia faciala si ne vor scoate in evidenta trasaturi sa, dimpotriva, ne vor afecta look-ul. Prin urmare, pentru un aspect ingrijit si armonios ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?