sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Este tatuajul cea mai buna metoda de modelare a sprancenelor?

Zilele sprancenelor subtiri au apus, traim intr-o epoca a sprancenelor naturale, dese si frumos conturate, in niciun caz nu mai e recomandat sa iti strici aspectul cu niste liniute firave.

Daca nu esti beneficiara unui set de sprancene cu aspect ideal pentru forma fetei tale, iti recomand sa incerci una dintre urmatoarele metode de modelare a sprancenelor.

1. Implantul de par in sprancene

Costul unei astfel de interventii este destul de piperat insa este metoda cea mai sigura, de durata si naturala. Nimic nu va arata mai natural decat o spranceana conturata in mod natural tot cu par, nu cu pigmenti sau machiaj.

Aceasta procedura este recomandata de medici in special persoanelor care au suferit de alopecii post-traumatice, s-au nascut fara sprancene ori s-au expus nenumaratelor experimente cosmetice (pensatul excesiv iti suna cunoscut?). Atentie, insa, aceasta interventie nu este recomandata in cazul in care suferi de boli endocrine sau inflamatorii.

Expertul in implant de par, Dr. Felix Popescu, este optiunea cea mai fericita atunci cand urmarim sa ne conturam trasaturile fetei natural.

2. Regenerarea parului sprancenelor

Exista diverse tratamente specialepentru regenerarea parului genelor si sprancenelor si nici nu sunt atat de scumpe. Aceasta metoda actioneaza in primul rand asupra caderii firelor de par, afectate de o alimentatie nesanatoase, de poluare sau ultraviolete. In acelasi timp se presupune ca ar stimula cresterea firelor noi prin hranirea si remineralizarea parului din sprancene.

Iti vei hidrata si hrani firele de par ale genelor si sprancenelor.

Dezavantajul cu aceste tratamente pentru cresterea parului sprancenelor si genelor, la fel ca in cazul solutiilor pentru cresterea parului, este ca nu ai certitudinea ca vor da rezultate. Cel putin solutiile pentru cresterea firelor de par ale sprancenelor inca nu au fost suficient de testate.

3. Lifting pentru sprancene

Aceasta este din nou o tehnica de modelare a sprancenelor relativ scumpa, interventia costand pana la 1200 de euro. Ce presupune totusi lifting-ul de sprancene? Lifting-ul de sprancene este o tehnica recomandata in special persoanelor cu sprancenele „lasate”, care dau aspectul de incruntare (lasarea lor se produce in general din cauza pierderii elasticitatii pielii).

  • Cum se face un lifting pentru sprancene?

Pentru obtinerea unui aspect tineresc si natural prin lifting de sprancene, exista mai multe metode prin care se poate realiza lifting-ul, de la cea minim invaziva (prin tatuaj semipermanent) la cea chirurgicala. In cadrul acesteia din urma se realizeaza o anestezie generala, apoi se recurge la ridicarea tegumentelor fruntii in par­tile laterale.

Lifting-ul se poate realiza si prin injectare de toxina botulinica sau prin excizia unei bucati de piele de deasupra sprancenei (producandu-se astfel ridicarea ei).

Tatuajul sprancenelor

Cat costa tatuajul pentru sprancene? Pretul tatuajului pentru sprancene se invarte in jurul sumei de 6-7 milioane.

Ce este: Tatuarea sprancenelor este o metoda de colorare a pielii cu pigmenti naturali introdusi in straturile superioare ale epidermei.

  • Cum se realizeaza tatuajul pentru sprancene:

Procedura se realizeaza cu un dispozitiv denumit LTLCM (Long Time Liner Conture Make-up), special creat pentru astfel de interventii cosmetice. In prealabil, se asigura o anestezie locala cu o solutie de lidocaina.

Pigmentii, testati dermatologic si alergologic, sint introdusi apoi in straturile superioare ale epidermei, dar fara a se atinge straturile vascularizate (pigmentii rezista de regula o perioada de timp de pina la cinci ani).

Nuanta si forma sprancenelor le vei discuta tot impreuna cu esteticiana. Dezavantajul si riscul daca putem sa-i spunem asa, al tatuajului sprancenelor este acela de a-ti fi facut un model dezavantajos, intrucat exista destul de putine cosmeticiene specializate in tatuajul sprancenelor.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Cum sa ai o forma de sprancene mai ...

S-au dus timpurile in care erau la moda sprancenele subtiri si firave, foarte in trend pentru divele anilor ‘30. Sa vedem impreuna cam care sunt cele mai potrivite proceduri pentru obtinerea ...

Ce trebuie sa stii despre tatuajul ...

Procedura de tatuare a sprancenelor se recomanda ca solutie salvatoare in cazul in care suferi foarte mult din cauza aspectului inestetic ale sprancenelor. Sprancenele iti pot afecta dramatic ...

Ce este microblandingul si la ce salon de ...

Astazi vorbim din nou despre o tehnica de conturare a sprancenelor si despre un salon pentru sprancene la care ai putea face procedura. Tehnica aceasta este microblanding-ul si este o forma de tatuaj ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?