sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Cum sa repari niste sprancene prea subtiri?

Sprancenele groase, bine ingrijite si frumos definite reprezinta cel mai hot trend in materie de beauty. Nu avem toate norocul de a fi fost binecuvantate cu astfel de sprancene de catre Mama Natura, dar ni le putem crea singure, urmand sfaturile profesionistei Sania Vucetaj, proprietara salonului de sprancene Sania Brow Bar din New York.

Cum iti conturezi sprancene mai groase?

Cum pregatesti sprancene pentru conturare? Aplica o pudra translucida pe arcade, pentru a neutraliza orice urma de grasime.

Pasul 1 pentru conturarea sprancenelor

Piaptana-ti sprancenele in jos cu o periuta circulara (o perie de sprancene buna poate fi una pentru rimel, curata), pentru a face vizibila marginea de sus a sprancenelor.

Pasul 2 pentru conturarea sprancenelor

Foloseste un creion dermatograf pentru sprancene cu doua tonuri mai deschis decat nuanta acestora (da, mai deschis, NU folosi creionde sprancene mai inchis decat sprancenele!), pentru a defini marginea de sus a sprancenelor, trasand linii intrerupte scurt. Piaptana apoi firele in sus, astfel incat sa acopere liniile trasate.

Pasul 3 pentru conturarea sprancenelor

Aceeasi procedura trebuie apricata si pe marginea de jos a sprancenelor, doar ca va trebui sa trasezi linii scurte pe diagonala, care sa se piarda printre fire.

Pasul 4 pentru conturarea sprancenelor

Cu o pensula taiata in unghi, „umple” sprancenele cu pudra pentru sprancene (ar fi bine ca aceasta sa se potriveasca la nuanta cu creionul folosit la pasul al doilea). Pudra pare mai fina si mai naturala in comparatie cu creionul, fiind mult mai potrivita pentru a acoperi zone extinse.

Pasul 5 pentru conturarea sprancenelor

Pentru fixarea culorii in sprancene, aplica putin fixativ pe peria circulara (sau un gel transparent pentru sprancene) si trece-l peste sprancene cu miscari repetate, de jos in sus.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Cum regenerezi sprancenele subtiri pensate ...

Nu degeaba se spune adesea ca fizionomia oglindeste sufletul si trasaturile noastre de personalitate. Intotdeauna punem cel mai mult accent pe modul in care arata chipul nostru, intrucat el ne ...

Cum sa dai forma corecta sprancenelor?

Cum ne pensam sprancenele? Sprancenele iti pot schimba radical look-ul, asa ca nu este o surprinza ca vrem sa arate perfect. Asadar, pentru tine am ales cele mai bune sfaturi despre ce ar trebui sa ...

Machiajul sprancenelor facut bine

Chiar daca nu ai fost inzestrata de la natura cu niste sprancene perfecte, asta nu inseamna ca nu le poti obtine prin alte metode, de la machiajul sprancenelor si micropigmentare pana la implantul de ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?