sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Cum sa dai forma corecta sprancenelor?

Cum ne pensam sprancenele? Sprancenele iti pot schimba radical look-ul, asa ca nu este o surprinza ca vrem sa arate perfect. Asadar, pentru tine am ales cele mai bune sfaturi despre ce ar trebui sa faci si ce nu ar trebui sa faci, astfel incat sprancenele tale sa arate impecabil.

Machiajul natural sprancenelor

Sa vedem care sunt pasii pentru pensarea sau machierea perfecta a sprancenlor. Foloseste rar penseta. Gaseste arcuirea perfecta in 3 pasi:

  1. De unde incepi machiajul sprancenelor? E locul unde un creion (cu un capat la baza narei) indreptat spre spranceana, o atinge.
  2. Care este punctul maxim al sprancenelor? Se afla la intersectia creionului inclinat spre centrul pupilei si spranceana.
  3. Unde se face coada sprancenei? Se determina inclinand creionul catre coltul exterior al ochiului, la un unghi de 45 de grade. si pentru ca sprancenele tale sa fie cu adevarat WOW, trebuie sa iti insusesti regulile de baza, 4 la numar.

Cum iti pensezi sprancenele corect?

  • Cum tunzi sprancenele?

Cu ajutorul unui pieptene de sprancene, perie firele mai lungi si pe cele rebele de sus in jos (urmand directia cresterii firelor de par) si apoi tunde-le cu o forfecuta speciala.

  • Cum desenezi sprancenele

Dupa ce ai aflat lungimea, dar si arcuirea sprancenelor tale, foloseste un creion dermatograf alb pentru a „sterge“ acele fire de par care nu se incadreaza in ceea ce ar trebui sa fie spranceana perfecta. inainte de a le smulge, mai uita-te inca o data atent in oglinda.

  • Cum smulgi sprancenele?

Incepe sa folosesti penseta si smulge tot ce e „marcat“ cu alb, tragand in directia cresterii firului de par. Pentru firele incapatanate, foloseste pensete foarte inguste si ascutite.

  • Da forma sprancenelor

Cu touch-uri scurte, umple golurile dintre fire cu ajutorul unui creion sau al unei pudre speciale pentru sprancene. Apoi aplica o nuanta sidefie sub ele pentru a le evidentia.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Cum regenerezi sprancenele subtiri pensate ...

Nu degeaba se spune adesea ca fizionomia oglindeste sufletul si trasaturile noastre de personalitate. Intotdeauna punem cel mai mult accent pe modul in care arata chipul nostru, intrucat el ne ...

Pensatul, tunsul si vopsitul sprancenelor

Intotdeauna am fost de parere ca sprancenele au un rol foarte important in ceea ce priveste aspectul fetei si fara indoiala ca asa si este! Inainte de a incepe pensarea propriu zisa trebuie analizata ...

Conturarea sprancenelor dese si frumoase

Forma si desimea sprancenelor iti influenteaza expresia fetei si o forma noua a acestora poate duce la o schimbare radicala. De aceea, este important sa acorzi atentie felului in care iti aranjezi ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?