sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Sfaturi sprancene

Cum sa-ti pastrezi sprancenele perfecte acasa?

Trecem printr-o perioada dificila in care trebuie sa acordam o atentie sporita ingrijirii noastre. Cu toate ca trebuie sa petreci tot timpul in casa, poti profita de acest timp pentru a te relaxa si a avea mai mare grija de corpul tau. Ingrijirea pielii este forate importanta, timpul avut iti permite sa aplici o masca pe ten, sa respecti ritualul de ingrijire si sa urmezi diverse tratamente. 

Pentru ca sprancenele tot cresc si nu mai poti ajunge la salonul de infrumusetare, ...

4 sfaturi care iti vor salva sprancenele

Iti doresti sprancene perfecte, ai impresia ca le ingrijesti, dar cu toate aste nu arata asa cum iti doresti? Exista anumite obiceiuri care par normale, insa ne pot afecta sprancenele. Pentru ca acestea ne transforma chipul, ne fac mai frumoase si ne stabileste expresia, este foarte important sa stim cum le ingrijim corespunzator. Afla in acest articol patru sfaturi pentru care sprancenele tale iti vor multumi!

1. Renunta la oglinda care mareste imagineaMulte femei care se penseaza ...

5 greseli majore la machiajul sprancenelor

Machiajul sprancenelor poate transforma cu totul aspectul general al fetei, modificand forma, grosimea si culoarea lor. Daca tehnica folosita este corecta, poti ascunde diverse imperfectiuni de la nivelul sprancenelor, in caz contrar poti chiar inrautati aspectul lor. De aceea, este important sa cunosti cum poti evita greselile majore legat de machiajul sprancenelor. Invata cum sa obtii sprancenele perfecte!

1. Folosesti o nuanta gresita, prea inchisaUnul dintre cele mai importante ...