sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Procedura corecta de pensare a sprancenelor

Avand in vedere ca forma sprancenelor ne influenteaza fizionomia, aceasta este extrem de importanta. Este recomandat sa mergi o data la cateva luni la un salon profesional care sa se ocupe de forma dumneavoastra, sa mentina un aspect curat si placut al sprancenei.

Afla in acest articol cum trebuie sa se desfasoare o astfel de procedura in mod corect!

 

Pregatirea pentru pensat

Primul pas inainte de pensatul propriu zis este curatarea sprancenelor. Pentru acesta se foloseste o discheta cu apa micelara si un dezinfectant. De asemenea, ustensilele folosite trebuie sa fie sterilizate in fata dumneavoastra, de preferat. Brow expertul este indicat sa aiba manusi si masca de protectie, pentru ca toata procedura sa se desfasoare in cel mai curat mod cu putinta.

Pensatul sprancenelor

Pensatul se poate executa in 3 moduri: cu penseta, cu ata sau cu ceara. Metoda traditionala este cea cu penseta, este foarte eficienta si indeparteaza usor firele de par prin smulgerea acestora de la radacina. O tehnica inovativa este pensatul cu ata, care tot prin smulgere indeparteaza foarte rapid multe fire, lasand o forma curata si precisa. Ceara nu este recomandata pentru zona sprancenelor, deoarece pielea din jurul ochilor este foarte sensibila si isi poate pierde rapida din elasticitate prin smulgerea agresiva cu ajutorul cearei. Noi iti recomandam procedura 'threading', deoarece ata nu ia contact cu pielea si indeparteaza foarte rapid chiar si cele mai mici fire, fara sa produca iritatii. Un aspect foarte important este ca sprancenele sa nu fie tunse, deoarece firele vor capata un aspect inestetic in timp si vor fi afectate.

Vopsirea sprancenelor

Vopsirea ofera un aspect foarte placut sprancenei, intrucat unele fire de par isi pierd intensitatea si nu mai sunt asa vizibile, iar prin vopsire oferi mai mult volum si coloristica sprancenei. O metoda foarte interesata este vopseaua cu henna, care pigmenteaza atat firul de par cat si pielea, astfel incat se obtine un efect de conturare si nu vei mai avea nevoie de machiaj. Henna te ajuta sa obti forma perfecta, sa umpli golurile si sa oferi un aspect natural al sprancenei. Pasta se va aplica in forma dorita si se va lasa sa actioneze 5-10 minute, iar partea de la inceputul sprancenei se curata mai devreme, pentru a obtine un degrade frumos. In plus, vopseaua se mentine pe piele pana la 2 saptamani.

Este foarte important sa discutati cu brow expertul ce va doriti sa obtineti si sa stabiliti de comun acord forma dorita. Odata ce ai reusit sa capeti o forma corecta, poti sa iti ingrijesti acasa sprancenele si sa elimini excesul de fire de par cu o penseta, fara a interveni in forma. Cand consideri ca au crescut prea mult sprancenele este bine sa revi cu o vizita la salon. O procedura eficienta, care te va ajuta sa obti forma dorita costa in jur de 80-100 de lei. Desi pare un pret piperat, este tariful corect pentru un serviciu de calitate si profesional.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Cel mai bun salon de pensat din Bucuresti

Cate dintre noi nu avem o obsesie cu sprancenele? Este totusi firesc avand in vedere ca o pereche de sprancene frumos conturate pot schimba complet aspectul nostru total. Plus ca daca stam sa ne ...

Trucuri pentru pensarea si colorarea ...

Nu cred ca ar mai trebui sa ne indoim ca o pereche de sprancene frumos conturate si pensate ne modifica intreaga fizionomie, in bine sau in rau. Profesionistii stiu foarte bine asta, asa ca au inceput ...

Laminarea sprancenelor

Multe femei se confrunta cu sprancene neascultatore care parca orice le-ai face nu arata cum trebuie. Firele rebele sunt greu de stapanit, ies din forma si arata inestetic. Exista o solutie pentru ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?