sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Cum iti conturezi sprancenele cu sablonul?

Si tu poti avea sprancene perfecte! Noi iti garantam asta, oferindu-ti sfaturile uneia dintre cele mai renumite experte in materie de conturare a sprancenelor: Anastasia Soare. Probabil ca stii deja ca ea se ocupa inclusiv de sprancenele perfecte ale vedetelor de la Hollywood.

Pentru a identifica forma ideala, pentru a te pensa, precum si pentru a-ti defini sprancenele perfect, ai nevoie de cateva ustensile special create pentru intretinerea acestei zone. Sa nu crezi ca poti folosi creioanele dermatografe sau rimelul pentru aceasta procedura.

Cum iti pensezi sprancenele cu un sablon?

Ideal ar fi sa iti cumperi un kit complet pentru modelarea sprancenelor care va contine cateva sabloane (insa numai unul ti se va potrivi), gel, mascara, creion iluminator, fard, pensula si o penseta usor de manuit. Le gasesti pe toate in Kitul cu 7 piese, disponibil in saloanele Anastasia Beverly Hills.

  1. Foloseste o pensula speciala pentru a delimita capetele sprancenelor tinand cont de reperele fetei. Punctul de pornire va fi in dreptul coltului nasului iar cel final la capatul axei care uneste coltul nasului si unghiul extern al ochiului.
  2. Foloseste un creion special pentru a trasa limitele sprancenelor. Alege sablonul care corespunde dimensiunii trasate cu creionul pentru sprancene, apoi aplica fardul special care corespunde culorii sprancenelor tale.
  3. Indeparteaza sablonul si incepe sa pensezi firele ramase in afara ariei acoperite cu fard.
  4. Fixeaza-ti sprancenele cu ajutorul gelului fixator transparent din trusa de ingrijire a sprancenelor.

Daca ai disponibilitatea financiara si gasesti un salon in zona in care te afli, te poti consulta direct cu specialistii Anastasia Beverly Hills. Ei iti vor modelanda sprancenele ca la carte.

In plus, poti pleca acasa nu doar cu sprancene perfecte, dar si cu produse de frumusete pentru sprancene, machiaj si ingrijirea pielii.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Cum regenerezi sprancenele subtiri pensate ...

Nu degeaba se spune adesea ca fizionomia oglindeste sufletul si trasaturile noastre de personalitate. Intotdeauna punem cel mai mult accent pe modul in care arata chipul nostru, intrucat el ne ...

Cum sa dai forma corecta sprancenelor?

Cum ne pensam sprancenele? Sprancenele iti pot schimba radical look-ul, asa ca nu este o surprinza ca vrem sa arate perfect. Asadar, pentru tine am ales cele mai bune sfaturi despre ce ar trebui sa ...

Pensatul, tunsul si vopsitul sprancenelor

Intotdeauna am fost de parere ca sprancenele au un rol foarte important in ceea ce priveste aspectul fetei si fara indoiala ca asa si este! Inainte de a incepe pensarea propriu zisa trebuie analizata ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?