sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Cum se realizeaza indreptarea si vopsirea sprancenelor

In acest articol iti vor prezenta pasii pe care trebuie sa ii faci pentru vopsirea unor sprancene perfect conturate.

 1. Manichiurista se va spala pe maini cu un sapun purifiant antibacterian pentru a asigura igiena totala.
 2. Se dezinfecteaza ustensilele de lucru pentru tunsul si vopsitul sprancenelor cu o solutie de igienizare.
 3. Se demachiaza zona cu un demachiant special pentru ochi pe baza de apa. Acest pas trebuie facut chiar si in situatia in care clienta nu poarta machiaj.
 4. Se piaptana sprancenele cu o perie / un pieptene.
 5. Se aplica pe sprancene o cantitate de gel pentru fixare permanenta, cu ajutorul unui bat de portocal. Se va evita aplicarea gelului pentru fizare pe segmentele terminale ale sprancenelor.
 6. Se acopera zona cu film osmotic si un prosop.
 7. Se lasa sa actioneze 15 minute. Dupa 2 minute de aplicare, se indeparteaza prosopul si filmul osmotic si se verifica daca firele de par din sprancene sunt ordonate in directia corecta, apoi se acopera din nou.
 8. Se repeta acest pas la fiecare 2 minute, inca de doua ori, pentru a se obtine un rezultat adecvat.
 9. Dupa incheierea timpului de actionare, se indeparteaza gelul pentru fixare permanenta de pe sprancene cu ajutorul unui betisor cu vata, uscat.
 10. Se aplica solutia de neutralizare cu un betisor uscat si se acopera zona cu film osmotic si un prosop. Se lasa sa actioneze timp de 15 minute.
 11. Dupa incheierea timpului de actionare, se indeparteaza produsul cu o discheta de bumbac umezita. Se usuca zona cu un servetel de hartie
 12. Se aplica un strat de crema protectoare impotriva vopsirii in jurul zonei sprancenelor, evitandu-se atingerea firelor de par.
 13. Se efectueaza amestecul de vopsea intr-un paharel. Raportul de amestec de vopsea pentru sprancene in culoarea aleasa se realizeaza in urmatorul fel: pentru fiecare 2 cm de vopsea, se utilizeaza 1 cm de solutie-gel speciala pentru vopsea. Cu o pensula de vopsire, amestecul de vopsea se aplica mai intai in directia opusa cresterii firelor de par.
 14. Se va evita apasarea pensulei pe piele. Apoi se va aplica vopseaua de sprancene in directia de crestere a parului.
 15. Sprancenele se vor acoperi complet cu vopsea si se vor peria cu peria/pieptenele, pentru a exista siguranta ca toate firele de par sunt vopsite. Se lasa sa actioneze inca 15 minute.
 16. Dupa incheierea timpului de actionare, se indeparteaza produsul cu o discheta de bumbac umezita. Se aplica o crema pentru regenerarea genelor si se intinde uniform cu peria-pieptenele. Clientei ii va fi recomandat sa utilizeze zilnic crema pentru regenerare.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Cum folosim uleiul de ricin si untul de ...

Nu reusesti deloc sa-ti regenerezi sprancenele? Foloseste urmatoarele uleiuri si vei obtine cele mai bune rezultate. A apus de mult timp moda sprancenelor pensate excesiv si creionate ...

Cum regenerezi sprancenele subtiri pensate ...

Nu degeaba se spune adesea ca fizionomia oglindeste sufletul si trasaturile noastre de personalitate. Intotdeauna punem cel mai mult accent pe modul in care arata chipul nostru, intrucat el ne ...

Cum sa ne pensam natural sprancenele

Trucuri pentru sprancene frumoase si dese Toate ne dorim sa avem niste sprancene fabuloase si frumoase. Pentru a ne bucura de ele, privim trendurile in materie de forma si conturare a sprancenelor. ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?