sprancene.com

Ai probleme cu sprâncenele? Consultație gratuită

Cum afecteaza sprancenele expresia fetei?

Un fapt recunoscut este acela ca forma sprancenelor poate schimba radical expresia fetei. De aceea, femeile trebuie sa acorde foarte mare importanta acestora, fiind cele care pot transforma intregul aspect. Sprancenele perfecte trebuie sa fie in armonie cu toate trasaturile tale, deoarece forma este cea care iti ofera expresivitate fetei.

Citeste in acest articol cum afeteaza sprancenele fizionomia!

 

Cate tipuri de sprancene exista?

Sprancenele ascendente- lungesc fata, o intineresc. Acestea ofera aspectul acela de lifting, ridicand privirea si toata fizionomia capatand prospetime.

Sprancenele descendente- creaza o expresie de tristete.

Sprancene arcuite– nu provoaca mari schimbari trasaturilor fetei. Aceste sunt potrivite unei fete rotunde, oferind un aspect placut intregului chip.

Sprancene orizontale– largesc fata si scurteza din lungimea ei. Daca sprancenele sunt si groase creeaza un aspect sever, neplacut. Acestea pot fi insa potivite pentru o persoana cu fata ingusta, alungita.

Sprancenele departate- largesc vizual partea de sus a fetei. Acest lucru este potrivit doar pentru ochi foarte apropiati, in alt context spratiu prea mare dintre sprancene este deranjant. S

Sprancene apropiate- vizual micsoreaza distanta dintre ochi si creeaza iluzia de ochii foarte apropiati unul de altul. De asemenea, sprancenele par sa aiba un aspect neingrijit.

Sprancenele subtiri- potrivite pentru o fata cu ochi si buze mici. Atunci cand ai trasaturi proeminente sprancenele pot fi mai groase pentru un aspect armonios.

Sprancene rotunde-potrivite pentru o fata ascutita, estompand putin unghiurile fetei. Daca ai fata rotunda, acest lucru va fi accentuat de aceasta forma.

Ai probleme cu forma sprâncenelor?

Află ce implică și cât costă implantul de păr în sprâncene! Cere AICI mai multe informații medicului specialist!

Consultație gratuită online

Articole asemănătoare despre sprăncene

Pensatul cu ata-threading

Pensatul cu ata este o metoda revolutionara care este menita sa ofere forma perfecta, fara durere si cu eficienta maxima in timp. Pentru ca noi femeile ne dorim tot timpul sa avem sprancene perfecte, ...

Vopseaua cu henna pentru sprancene

Toate femeile isi doresc sprancene dese, bine conturate, dar cu un aspect cat se poate de natural. Atat tatuajul, cat si microblandingul nu ofera rezultatul dorit si nu va imita firele naturale din ...

Avantajele pensatului cu ata

In prezent apar numeroase variante pentru a obtine rezultate uimitoare in materie de sprancene, iar penseta clasica este folosita tot mai rar. Uneori pensatul traditional nu ofera rezultatele dorite, ...

Ai comentarii sau întrebări despre sprâncene?